בטעמים - תוצאות חיפוש

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...

פופקורן בטעמים

בעמדה זו אנו מכינים פופקורן במגוון טעמים שונים. מלח חמאה, קינמון וסוכר, פרמזן, נוטלה ועוד... לעמדה זו ניתן גם להוסיף צמר גפן מתוק, ועוד שלל מתוקים בהתאם לדרישות הלקוח.

עמדת פרצל בטעמים

פרצל הנאפה המקום בטעמים שונים: קלאסי - שומשום ומלח. פיקנטי - שבבי צ'ילי חריף שום ועשבי תיבול. שוקולד - שבבי שוקולד. כפרי - שיבולת שועל. קינמון - סוכר וקינמון.

שידרוג הצ'ייסרים האולטימטיבי - וודקה

כוס: צ'ייסר צורת הרכבה: מזיגה בשלבים המרכיבים הדרושים: וודקה מונין בטעמים (המלצת האתר - מונין פסיפלורה) אופן ההכנה: מוזגים צ'ייסר וודקה ובמזיגה איטית טיפת מונין הופך את טעם הוודקה הדוחה לטעם פירותי ומתוק! הפתרון המושלם לצ'ייסרים של וודקה! חובה בכל בית!

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

אמארו רמזוטי - AMAERO RAMAZZOTTI

אאוסנו רמזוטי, "רופא עשבוני", רקח בשנת 1815 את המשקה הזה, שנקרא עד היום על שמו. בין 33 המרכיבים העשבוניים השונים שלו, אפשר למצוא רוברב, קינמון, שורש גנציאן וקליפה מתפוזים מרים. הייצור כיום נעשה בדיוק לפי אותה נוסחה של סניור רמזוטי וההבדל היחיד הוא בכמויות: כיום, בשילטת פרנו-ריקאר, רמזוטי הוא אחד מהמשקאות ששייכים למועדון המליון היוקרתי. זהו המועדון של המותגים שמוכרים למעלה ממליון ארגזים של משקה...

ורדי - VERDI

יין נתזים איכותי מומלץ להגיש קר, כשר ומומלץ באירועים. מבעבע זה מיוצר על-ידי לואיג'י בוסקה, אחד היצרנים החשובים והמכובדים של יינות מבעבעים בצפון איטליה. הוא קל, מרענן ומתקתק, וקוסם לכל חך. כמוכן היא גם מגיעה בטעמים של רימון, פירות יער ותפוח.

מברוקה - MABRUCA

ערק מברוקה הינו ערק איכותי ומזוקק ברמה גבוהה, ערק זה הינו כשר לפסח ומגיע בטעמים שונים: בזוקה, תאנים ואספרסו . ערק מקורו באניס ( שומר ) שהוא ירק שמרבית האנשים לא אוהבים את הריח שלו אבל מי שאוהב אותו לא יכול בלעדיו. מקורות של Arack Mabrouka להתחקות לעיירה המיסטית העתיקה של מוגדור. בעיר המרתקת הזו ממוקמת בחוף הדרום המערבי של מרוקו, aracks הפרמיה הייתה בעבודת יד על ידי המייסדים שלנו שהקימו את עצמם...

קוואנטרו - COINTREAU

בשנת 1849 שני אחים, שניהם קונדיטורים מפורסמים , אדולף ואדוארד-ז'אן קואנטרו (Cointreau), הקימו מזקקה בעיירה אנג'רס (Angers) באזור אנז'ו (אזור עמק הלואר) בצרפת. הם ייצרו ליקר תוך שימוש בפירות האזור. ב- 1875 אדוארד קואנטרו, בנו של אדוארד-ז'אן, ייצר ליקר ייחודי בטעמים מרירים-מתוקים מקליפות תפוזים, מסוגים שונים של תפוזים, אותם ייבש בשמש. לליקר קרא קואנטרו. הליקר שהתקבל היה צלול...

שמבורד - CHAMBORD

הסיפור של רויאל שמבורד מתחיל בסוף המאה ה – 17 בעמק הלואר. בשנת 1685 ביקר לואי ה-14 בשאטו שמבורד, מהטירות המפורסמות ביותר באזור. כדי להרוות את צמאונו אספו משרתיו של המלך פטל יער שחור, הנפוץ באזור, ורקחו עבורו ליקר סמיך ועשיר בטעמים. הליקר של שאטו שמבורד, הפך להיות הליקר החביב על המלך וכיאה למשקה ממעמד האריסטוקרטיה, נודע מאז בכינוי "הליקר המלכותי של צרפת". (ROYAL CHAMBORD) שמבורד ליווה את...

שרידנס - SHERIDAN'S

ליקר שרידנס הוא ליקר קרם המבוסס על וויסקי אירי. שרידנס הינו ליקר בעל שני צבעים שנובעים משני משקאות שונים המבוקבקים בבקבוק כפול מיוחד. ליקר שרידנס הוא בעל שני מרכיבים עיקריים, החלק הכהה (19.5% אלכוהול) שטעמו טעם קפה, שוקולד וויסקי והחלק הלבן (17% אלכוהול) שטעמו טעם וניל, שמנת ושוקולד לבן. פקק הבקבוק מעוצב כך שבכל מזיגה תימזג כמות גדולה יותר של הליקר הכהה הכבד יותר וכמות קטנה של הליקר הלבן...

גלן פידיך 12 שנה - GLENFIDDICH

המותג הבסיסי והפשוט ביותר של גלן פידיך. זהו אחד מהוויסקי מאלט הקלים ביותר לשתייה, ויש לכך צד חיובי וצד שלילי. החיובי הוא שהספיישל ריזרב מתאים מאוד לשתיין הוויסקי מאלט המתחיל, בעיקר כי אין בו מורכבות יתרה, הוא לא מעושן מאוד, לא כבד בטעמים ומחליק בגרון בקלות יחסית. כל אלה הם גם הצד השלילי: כוויסקי מאלט, הספיישל ריזרב לא יהיה כוס הוויסקי של השתיין המתקדם והוא ייזנח לטובת מותגים איכותיים יותר. יחד...