דים - תוצאות חיפוש

דים סאם

פירוש המילה דים סאם בסינית זה נגיעות קטנות בלב. הדים סאם שלנו מיוצר בעבודת יד, ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים. זה מאכל דל קלוריות אשר מתבשל באידוי מול הלקוח. אנו עושים מגוון גדול של טעמים גם טבעוני / צמחוני וגם בשרי. עוף, בקר, עוף חמוץ מתוק, עוף ספייסי תאי ואווז.  ( בשרי ) פטריות, תרד בוטנים, בטטה, ירקות סצ'ואן, ירקות מוקפצים. ( טבעוני / צמחוני )  כמו כן יש את המיוחדים שלנו ......

ג'ין מהו??

ג'ין (אנגלית: Gin) הוא משקה אלכוהולי חסר צבע ממשפחת המשקאות הלבנים המופק באמצעות התססה וזיקוק של דגנים. אין יודעים בוודאות מי יצר לראשונה את הג'ין (בדומה למרבית המשקאות האלכוהוליים), אך יש המשערים כי נוצר לראשונה על ידי הרופא והמדען (כימאי, פיזיולוג ואנטומאי) פרנציסקוס סילביוס מהולנד. הג'ין הוא פיתוח של משקה ההולנדי עתיק יומין בשם "חנייבר" או "ינייבר" (ערער), אשר טעמו העיקרי הוא כטעם...

אלכוהול מאיפה הכל התחיל??

שתיית משקאות חריפים הייתה מנהג מקובל בקרב עמים רבים עוד בעת העתיקה. עפ"י התנ"ך, האדם הראשון שמתועדת שכרותו היה נח: "ויחל נח איש אדמה וייטע כרם ויישת מן היין וישכר" (בראשית ט' י"ח). עדויות לשתיית יין במזרח הקדום יש בשפע במקרא, בציורי קיר ותבליטים מצריים, וכן בשרידי מתקנים שנתגלו בארץ ישראל, ואשר שימשו בייצור יין. כדי חרס עבור יין, המעידים על ייצורו של משקה זה נמצאו בגאורגיה (מתוארכים כבני 8000...

MALABY

45 וודקה פינלנדיה, 30 ליקר קוקוס מאליבו, 60 חצי חצי, 15 מונין מי ורדים. מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

בדיקת אלכוהול - כמה מותר לשתות ולנהוג

כל מה שרציתם לדעת על שאלת מליון הדולר - כמה מותר לשתות ולנהוג ומה גזר דינו של הינשוף

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

"ציטוטי אלכוהול" – מבירה עד יין ומה שביניהם...

כל המשפטים החכמים והמפורסמים שנאמרו על האלכוהול ידידינו. אגדנו כאן את כולם להנאתכם...

אפל חם - קוקטייל חם לחורף

קוקטייל חם ומתוק מסדרת הקוקטיילים המיוחדים לחורף כוס: כוס גבוהה עבה רכיבים: סיידר תפוחים יין אדום מקל קינמון (מומלץ) אופן ההכנה: מחממים את הסיידר תפוחים ומוסיפים לו את היין האדום וזורקים את המקל קינמון לכוס

אמרטו דיסורונו - AMARETTO DISARONNO

ליקר איטלקי מגרעין של משמש ושקדים המושרים בברנדי וסוכר. טעמו דומה לשקד והוא משמש בעיקר כמשקה קינוח. צורת הגשה: באולדפאשן בתוספת קרח וכמרכיב לקוקטיילים.

לפרויג - LAPHROAIG

לפרויג או לאפרויג (באנגלית: Laphroaig) הינו ויסקי מסוג סינגל מאלט המיוצר באי איילי (Islay) שנמצא במערב סקוטלנד. בתהליך הייצור, שלב ההלתתה מופסק באמצעות עשן. בדומה לסוגי ויסקי אחרים מהאי איילי, מוסיפים לחומרי הבעירה של האש כבול, אשר נותן את הטעם האופייני הכּבוּלי של הויסקי מהאי. הלפרויג הוא אחד מסוגי הויסקי בהם טעמו של הכבול הוא המודגש ביותר. יישון הויסקי בחביות מתבצע בקרבה לים, עובדה המוסיפה לטעם...

מונין - MONIN

המותג הצרפתי "מונין" (Monin) נוסד בצרפת בשנת 1912 ומייצר מאז סירופים במגוון טעמים וכשאני אומר "מגוון" אני מדבר בלשון המעטה. למונין למעלה מ-100 טעמים שונים של סירופים, אותם מייעדת החברה לשמש כתוספי קפה, קוקטיילים אלכוהוליים ולא אלכוהוליים וגם לבישול ולאפיה. הסירופים של מונין הינם בעלי ריכוז גבוה ורמת הדילול המומלצת להם היא 1-8, כלומר, לתוספת קטנה של סירופ יש השפעה גדולה על הטעם והיות ורבים מהם...