וניל - תוצאות חיפוש

אננס על וניל

מרכיבים: 30 סטולי וניל, 20 מונין וניל, 60 מיץ אננס,שתי טיפות ליקר שמבורד. אופן ההכנה: לנער את המרכיבים בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני, לאחר מכן למזוג שני טיפות ליקר שמבורד ליצירת שני שכבות ולהגיש .

ניוטון

מרכיבים: 1.5 סמירנוף טוויסט תפוחים 0.5 אבסולוט וניל 0.5 פיזנג 0.5 חמוץ מתוק כוס: מרטיני קישוט: פלח תפוח ירוק אופן ההכנה: בשייקר * את פלח התפוח לשים לתוך הכוס לפני המזיגה שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

כוסית אולטמטיבי

מרכיבים: מונין וניל (או פסיפלורה) וודקה פידג‘ קרנברי כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימונים עם כפית סוכר או שקית סוכר (בכוונה לא סאוור) מנה וודקה חצי מנה פידג‘ בשביל הטעם ולמלא בקרנברי לבחורות בלבד

VANILA COCONUT SOUR

45 וודקה אבסולוט וניל, 25 סירופ קוקוס- מונין, 45 חלב קוקוס, שלושת רבעי לימון חתוך לקוביות מועכים את קוביות הלימון בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, מנערים היטב ומוזגים את תכולת השייקר לכוס אולדפאשן. קוקטייל מפתיע בטעמי לימון חלביים, המשלב תמציות וניל.

קאוואסאקי

מרכיבים: 2\1 1 וודקה וניל 1 שנאפס אפרסק ספרייט בהצפה זילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: קישוט אופן ההכנה: מזיגה חופשית בטוליפ או הייבול שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים

FRIDAY MORNING

45 וודקה אבסולוט, 25 בחרובקה, חצי תפוז חתוך לקוביות, וכפית אחת של סוכר וניל. מועכים את קוביות התפוז בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש. מנערים היטב לכוס אולדפאשן.

ערק עלית - ARAK

עראק (ערבית: عرق, תעתיק מדויק: עַרַק) הוא משקה אלכוהולי שהופק לראשונה בארצות ערביות ים תיכוניות כמו: ישראל, לבנון, סוריה וטורקיה. מקור השם עראק בערבית ומשמעותו היא "זיעה" (בשל תהליך הזיקוק באידוי וטפטוף). את העראק מייצרים על ידי התססה וזיקוק של ענבים או תמרים וטפטוף הנוזל הנוצר בתהליך זה על עלי האניס המיובשים, שמקנים לו את טעמו הייחודי. המשקה המתקבל חסר צבע ובעל תכולת אלכוהול של 40% - 80%. צריכה...

רום חם עם חמאה, קינמון ודבש - קוקטייל חורף

מממ... נשמע מוזר?! אנחנו יודעים. חכו ותטעמו בערב מול הטלוויזיה. אין לכם מושג כמה תודו לנו... רכיבים: קוביית חמאה רכה (בערך בגודל של קוביית סוכר) כפית סוכר חום (אפשר קצת יותר) תבלינים: תמצית וניל, קינמון, מוסקט, דבש מנה של רום איכותי מים רותחים (שתיים עד ארבע מנות, תלוי בחוזק הרצוי) צורת ההכנה: בכוס קפה (מג) מניחים את הסוכר והחמאה, מוסיפים תבלינים ומועכים הכל למחית עם כפית. מוסיפים את הרום והמים...

דלתון קברנה סובנייון - מבצע 2 יח' 100 ש"ח

יקב דלתון - כשר. יין ישראלי הנותן תמורה מצויינת למחיר. יין עשיר, כהה ומאוזן היטב. בעל אפיונים ברורים של ענב הקברנה סובניון, ניחוחות של מנטה ופירות יער כגון: דומדמניות ופטל בר, בשילוב מורכבות מתהליך התיישנות ארוכה בחבית אלון, טעמים קלויים וניחוח וניל.

סטוליצ'ניה טעמים - STOLICHNAYA

סטוליצ'ניה הוא מותג וודקה המיוצר ברוסיה. פירוש המילה "סטוליצה" בשפה הרוסית הוא עיר בירה. וודקה זו מופקת מחיטה. בראשיתו של המותג, לא טרחו בעליו לרשום סימן מסחרי על השם "סטוליצ'ניה" ולכן ייצור מוצר בעל תכונות זהות או שונות תחת השם הנ"ל לא יכול להוות עילה לתביעה אזרחית של היצרן המקורי. פרצה זו פתחה פתח לייצור וזיוף משקאות אלכוהוליים תחת אותו השם ובכלל זה במדינת ישראל. "סטוליצ'ניה"...

סוודקה - SVEDKA

איסבקו, חברה ישראלית למשקאות בע"מ , מציגה את מותג הוודקה העולמי, "סוודקה". וודקה סוודקה מיוצרת בשוודיה, והינה וודקה חדשה יחסית בשוק הוודקות העולמי (בת 8 שנים בלבד, ובארץ 3 שנים). למרות שוודקה "סוודקה" חדשה יחסית בשוק, היא נחשבת לאחת הוודקות המובילות והאיכותיות בעולם בתחום, ואף דורגה כמותג מוביל בארצות הברית על ידי המגזין המקצועי והיוקרתי ביותר - Market Watch . בנוסף להצלחתה בכל רחבי ארצות הברית...

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...