ליים - תוצאות חיפוש

גימלט / וודקה גימלט

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין או וודקה , 1 מיץ ליים כוס: מרטיני קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני.

הוריקן

מרכיבים 60 מל רום לבן 60 מל רום כהה 60 מיץ טרופי (פסיפלורה, תות, מנגו וכו) 30 מיץ תפוזים 15 מל ליים 1 כף מי סוכר 1 כף גרנדין אופן הכנה לערבב את כל המרכיבים ךתוך שייקר עם קרח. אופן הגשה למזוג לתוך כוס קוקטייל ולקשט בתפוז ודובדבן.

בחיטו

הבחיטו הוא כמו המוחיטו גם בהכנה רק שטעמו הוא יותר פירותי ומעודן. 40 מ"ל בחרובקה 10 מ"ל ליים 10 מ"ל אמרטו 50 מ"ל מיץ דובדבנים 10 מ"ל מי סוכר 10 עלי נענע

ג'ין מהו??

ג'ין (אנגלית: Gin) הוא משקה אלכוהולי חסר צבע ממשפחת המשקאות הלבנים המופק באמצעות התססה וזיקוק של דגנים. אין יודעים בוודאות מי יצר לראשונה את הג'ין (בדומה למרבית המשקאות האלכוהוליים), אך יש המשערים כי נוצר לראשונה על ידי הרופא והמדען (כימאי, פיזיולוג ואנטומאי) פרנציסקוס סילביוס מהולנד. הג'ין הוא פיתוח של משקה ההולנדי עתיק יומין בשם "חנייבר" או "ינייבר" (ערער), אשר טעמו העיקרי הוא כטעם...

כצליטון

מרכיבים: בנדיקטין באד אפל וליים גוס כוס: צלחת מרק קישוט: דובדבן אופן ההכנה: אחד וחצי בנדי אחד וחצי באד אפל ו2 לימון גוס עירבוב בשיק והגשה על צלחת מרק עם דודבן וקשים חובה . עדיף להגיש לזוג או יותר

רד מרטיני

מרכיבים: אחד וחצי מרטיני ביאנקו אחד מיץ ליים אחד מי סוכר רבע גרנדין כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מערבבים הכול בשייקר ומוזגים

Denzel Coke

מרכיבים: 2 קפטן מורגן ספייס 0.5 אמרטו 0.5 מונין קינמון 0.5 מיץ ליים קולה עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: ישירות לכוס עם כרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית

קפירינייה

קפיריניה (בפורטוגזית: Caipirinha) הוא קוקטייל ברזילאי העשוי מקשאסה, ליים, סוכר וקרח. בברזיל, המשקה מוגש ברוב המסעדות, והוא נחשב למשקה אופייני של המדינה. פשטות המשקה, והארומה המיוחדת שלו, הפכו אותו לפופולרי בכל העולם. המילה "קפיריניה" מגיעה מהמילה "קיפיריה". המשקה קפיפרוטה (בפורטוגזית:caipifruta) עשוי באותה הצורה, כשבנוסף (או במקום) הליים משתמשים בפרי אחר (הפרי חייב להיות טרי, ולא מיץ משומר)....

קוסמופוליטן

כוס מרטיני מקוררת 1/2 מנה וודקה 1/2 מנה גראנד מרנייה 1/4 מנה טריפל סק ספלאש של ליקר ליים מיץ חמוציות (קרנאברי) לשקשק בשייקר ולמזוג לכוס המרטיני המקוררת גרידת לימון או קליפת לימון דקה ולחיים!!! קוקטייל מומלץ מאוד בעיקר בימים החמים של השנה קל להכנה וטעים מאוד.

באקרדי בריזר - BACARDI BREEZER

בקארדי בריזר (או בריזר בקיצור; במקור: Bacardi Breezer) הוא משקה מבוסס רום אלכוהולי מוגז המכיל 4% אלכוהול (5% בקנדה ובאוסטרליה). המשקה מיוצר על ידי חברת בקארדי העולמית במבחר טעמים מתוקים כלימונדה, לימון, אננס, תפוח, אשכולית, ליים, תפוז, אבטיח וחמוציות. המשקה מיועד בעיקר לקהל הצעיר מבין שותי האלכוהול, עם אחוז אלכוהול נמוך מאוד יחסית (כמחצית מכמות האלכוהול של בירה ממוצעת). המשקה לא צבר פופולריות רבה...

נגריטה - NEGRITA

הנגריטה הוא מותג נהדר המיוצר במושבות הצרפתיות במרכז אמריקה (מרטיניק, גואדלופ, אנטיגואה). מותגים בולטים – נגריטה 8, המיושן 8 שנים ונגריטה ספייס המתובל בעשבי תיבול רבים המעניקים טעמים עשירים. סיורים עוד אין שם, אבל ניתן ליהנות מהמוצר הזה גם בארץ הקודש. שייק איט בארץ הקודש הרום ידוע כמרכיב בסיס בקוקטיילים רבים, וביניהם הקובה ליברה המפורסם (רום וקולה), מוחיטו (רום עם סוכר נענע ולימון כתוש) ודאקירי...

מונין - MONIN

המותג הצרפתי "מונין" (Monin) נוסד בצרפת בשנת 1912 ומייצר מאז סירופים במגוון טעמים וכשאני אומר "מגוון" אני מדבר בלשון המעטה. למונין למעלה מ-100 טעמים שונים של סירופים, אותם מייעדת החברה לשמש כתוספי קפה, קוקטיילים אלכוהוליים ולא אלכוהוליים וגם לבישול ולאפיה. הסירופים של מונין הינם בעלי ריכוז גבוה ורמת הדילול המומלצת להם היא 1-8, כלומר, לתוספת קטנה של סירופ יש השפעה גדולה על הטעם והיות ורבים מהם...