מי - תוצאות חיפוש

מידורי סאוור

מרכיבים: 1/2 1 מידורי, 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח

מילר - MILLER

מילר (Miller Genuine Draft) MGD הינה בירה מהחבית שעל-ידי תהליך ייחודי של סינון קר שומרת על טעמה ועל איכותה גם בבקבוק. מיוצרת מחליטת הלתת הראשוני של השעורה, מדגנים שנבחרים בקפידה. מילר היא בירה מסוג לאגר, קלה בטעמה ואינה מרירה, היא הבירה מס' - 2 הנמכרת בארה"ב. אחת הסיבות הנוספות להצלחתה הכבירה קשורה בהיותה ללא תוספות וחומרים משמרים.

מידורי - MIDORI

ליקר מלון המיוצר בצרפת ומכיל 20% אלכוהול. המידורי הראשון יוצר ביפן בשנת 1964, אך היה מעט שונה מזה שאנו מכירים היום. בשנים אלו, עמל המפעל על שיפורו של המוצר והתאמתו לשוק העולמי. ב-1971 ערך איגוד הברמנים הבינלאומי את התחרות הקוקטיילים השנתית שלו בטוקיו. בזמן שהותם של המארגנים ביפן, נערך להם סיור במפעל חברת סנטורי. תוך כדי הסיור משך את תשומת ליבם ליקר חדש בפיתוח, שהיה ירוק עז ובטעם מלון שלא נראה...

מיני בורגר

את הבורגר שלנו אנו מכינים בעצמנו מ100% בשר בקר טרי. משקל כל קציצה הינו 100 גרם . המנה יוצאת בלחמניית באן, אשר נעשית באידוי במקום ויוצאת חמה ופריכה / לחמניית בורגר / לחם בריוש. ( ניתן לבחירה ) בתוספת צ'יפס רגיל וצ'יפס בטטה לצד המנה.  ( ניתן להוסיף בתוספת תשלום טבעות בצל, נאגטס, שניצלונים, ושלל תוספות ללחמנייה ) . המנה מוגשת עם ירקות: חסה, עגבנייה, בצל סגול כבוש, בצל מטוגן ומלפפון חמוץ....

מיני סנדוויץ'

מבחר של כריכים במיני לחמניות - קמח מלא עם דגנים וקמח לבן. ( ניתן גם להזמין ללא גלוטן ) מגוון של כריכים לפי בקשת הלקוח. פרווה:                 חלבי:                       טבעוני: סלט טונה             צפתית             ...

סקרימינג אורגזמה

מרכיבים: 1 וודקה , 1 ליקר קפה , 1 אייריש קרים , 1/2 אמרטו , 1 חצי- חצי . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

שמים כחולים

כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס מרכיבים: 1 פיזנג אמבון ( *מנה,מרכיב ) 1 קירסאו לבן 1 מליבו 1 פינה קולדה 3 חלב

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

רמי מרטן - REMY MARTIN V.S.O.P

רמי מרטן VSOPרמי מרטן VSOP Rémy Martin) VSOP) הוא המותג הנמכר והמפורסם ביותר של החברה. מדובר בקוניאק 40% אלכוהול, המכיל קוניאקים המיושנים מינימום 4 שנים, ומבוססים על ענבים מ- גראן ופטי שמפיין. הבקבוק הירקרק של רמי מרטן VSOP הוא אחד המוּכָּרים בעולם, אך לאחרונה החליפה החברה את העיצוב והתווית קיבלה גוון אדום. אם נתקלתם בבקבוק החדש, אין חשש - זהו אותו מוצר בדיוק. ה-VSOP של רמי מרטן הוא הקוניאק...

סמירנוף אייס - SMIRNOFF ICE

סמירנוף אייס הוא חוויית שתייה ייחודית: משקה מרענן בטעם לימון המוגז קלות ועשוי ממותג הוודקה Smirnoff Red Label. סמירנוף אייס נהנה מהצלחה מטאורית בשווקים בהם הושק. המותג עלה מעל הציפיות וחיזק משמעותית את המותג סמירנוף. סמירנוף אייס היה לתופעה... בשנה שעברה נמכרו בעולם 230,000,000 בקבוקים! מי שותה את סמירנוף אייס? גברים הרפתקנים, בטוחים בעצמם ואחראים בני עשרים פלוס. הצרכן הטיפוסי של סמירנוף אייס...

סמירנוף טעמים - SMIRNOFF Flavors

סמירנוף, וודקה אמריקאית שמקורה ברוסיה. היא הומצאה בשנת 1860 על ידי פיוטר סמירנוב. בשנת 1886 הייתה סמירנוף לוודקה הרשמית של בית המלוכה הרוסי ושל הצאר. בשנת 1910 מת פיוטר ואת החברה קיבל בנו ולדמיר סמירנוב. לאחר המהפכה הקומניסטית עזבה החברה את ברית המועצות וסמירנוב ניסה לשווק את המשקה באירופה. בתחילה נדד המפעל לתורכיה ומשם לצרפת. המשקה החל לאט לאט להימכר גם באירופה שעד אז לא הכירה כל כך את הוודקה....