מקרר - תוצאות חיפוש

נזקי האלכוהול כיצד הם משפיעים עלינו??

לצד אופייה החגיגי, יש גם חסרונות לשתיית משקאות חריפים, בתחום החברתי, בתחום הנפשי ובתחום הבריאותי. שתיית משקאות חריפים במינון נמוך אינה מזיקה, ואף מומלץ לשתות כוסית אחת ביום של יין אדום. אף-על-פי-כן, שתייה מופרזת עלולה לגרום לנזקים רבים.

ג'ים בים - Jeam Bim

מקור הבורבון הוא במחוז בורבון שבקנטאקי, בו ייצרו וויסקי כבר מסוף המאה ה- 18. חומר הגלם העיקרי של הוויסקי הוא תירס – לא בגלל איכות, עקרון או סוד כלשהו, אלא משום שפשוט יש הרבה תירס בדרום ארה"ב. בעבר, רק וויסקי שיוצר במחוז בורבון היה יכול להיקרא בורבון, אך מאז שונה החוק ואת הבורבון ניתן לייצר בכל מקום בארה"ב. איך שלא יהיה, ה"מכורים" יגידו שרק בורבון שמיוצר בקנטאקי הוא 'הדבר האמיתי'. הבורבון...

אמרולה - AMARULA

אמרולה הוא פרי עסיסי ממנו מכינים מאכלים רבים. את הסגולות האלכוהוליות שלו גילו לאחר שפילים שאכלו את הפירות שנפלו לקרקע והחלו לתסוס,התהלכו שיכורים בג'ונגל. לפי האגדה, בני המזל האוכלים מהפרי אמורים להחלים ממיחושים למיניהם. ליהנות מפוריות רבה ואף לזכות בנישואים מוצלחים. המשקה דומה מאוד לאייריש קרים, אך טעמו פירותי יותר. צורת הגשה : בכוס אולדפאשן בתוספת קרח או קר ישירות מהמקרר אך כתוספת לקפה.

וויסקי מהו??

ויסקי (Whisky בסקוטלנד ובקנדה או Whiskey באירלנד ובארצות הברית) הוא משקה חריף נפוץ, המופק על ידי זיקוק סוגים שונים של דגנים אשר עברו תהליך הלתתה (תהליך בו מאפשרים לזרעי הדגן לנבוט ואז מייבשים אותם בחום גבוה ומפסיקים את הנביטה). לאחר הזיקוק, מיושן הנוזל בחביות עץ אלון לפרק זמן משתנה. אחוז האלכוהול ברוב מותגי הוויסקי עומד על 40. צריכת ויסקי, בדומה לצריכת משקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים...