פיג - תוצאות חיפוש

פיג`לינג סאוור

מרכיבים: 1/2 1 פיג`לינג, 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח

פיג'לינג - FEIGLING

משקה חדש וצעיר אשר החל את דרכו בגרמניה בשנת 1993, הוא מורכב מוודקה איכותית בשילבו של תמציות תאנים טבעיות. משקה שמצויין לשלב אותו בקוקטיליים , הוא מכיל 20%אלכוהול ונהפך לאחד המשקאות "החזקים" בפאבים.

בלאק פיג

מרכיבים: 1 אפטרשוק שחור 1 פיג‘ רדבול עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: אופן ההכנה: קרח כתוש שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

page-AJ

25 וודקה סמירנוף תפוח 25 ליקר תאנים פיג'לינג 25 ליקר מלון מידורי 30 מיץ אשכוליות סחוט מנערים היטב את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. קוקטייל פירות המשלב טעמים מתוקים של תפוח, מלון ותאנים המאוזן ע"י מרירות האשכוליות.

נזקי האלכוהול כיצד הם משפיעים עלינו??

לצד אופייה החגיגי, יש גם חסרונות לשתיית משקאות חריפים, בתחום החברתי, בתחום הנפשי ובתחום הבריאותי. שתיית משקאות חריפים במינון נמוך אינה מזיקה, ואף מומלץ לשתות כוסית אחת ביום של יין אדום. אף-על-פי-כן, שתייה מופרזת עלולה לגרום לנזקים רבים.

בדיקת אלכוהול - כמה מותר לשתות ולנהוג

כל מה שרציתם לדעת על שאלת מליון הדולר - כמה מותר לשתות ולנהוג ומה גזר דינו של הינשוף

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

פידג' - FIDG

פידג' תאנים הוא ליקר שעשוי מתרכיז תאנים אמיתיים ניתן להרגיש את טעם התאנים החושני והמרוכז. פידג' הינו מהווה סוג של מתחרה בפיג'לינג שכולנו מכירים וכיום הוא אחד הליקרים המובילים בברים . שותים אותו בדרך כלל נקי בצ'יסרים או שאטים. מומלץ מאוד גם לשתות אותו בתוספת של סאוור או ספרייט . טעמו הוא עדין בשל היותו יחסית עדין באחוזי האלכוהול שהם 20% אבל כך הוא נהפך להיות משקה לכולם....

פידג' טעמים - FIDG

פידג' אבטיח הוא ליקר שעשוי מתרכיז אבטיחים. טעמו הוא קיצי וכיף לשתות אותו בים כשהוא מוגש קר . פידג' הינו מהווה סוג של מתחרה בפיג'לינג שכולנו מכירים וכיום הוא אחד הליקרים המובילים בברים . שותים אותו בדרך כלל נקי בצ'יסרים או שאטים. מומלץ מאוד גם לשתות אותו בתוספת של סאוור או ספרייט. טעמו הוא עדין בשל היותו יחסית עדין באחוזי האלכוהול שהם 20% אבל כך הוא נהפך להיות משקה לכולם....

תפריט בר בסיס

וודקה - קטל וואן + סטוליצ'ניה . ג'ין - גורדון רגיל + גורדון פירות יער. רום -  קפטן מורגן (כהה, בהיר, ספייסי) + קשאסה. טקילה – קווארבו גולד . וויסקי - ג'וני רד לייבל + גראנטס + בושמילס. שנאפסים  קפואים -  ייגרמייסטר + פיג'לינג תאנים. אפרטיף ודיז'סטיף – אפרול + קמפרי + מרטיני (ביאנקו ,רוסו, אקסטרה דריי) + ערק + אוזו 12. בירות – טובורג...

וויסקי מהו??

ויסקי (Whisky בסקוטלנד ובקנדה או Whiskey באירלנד ובארצות הברית) הוא משקה חריף נפוץ, המופק על ידי זיקוק סוגים שונים של דגנים אשר עברו תהליך הלתתה (תהליך בו מאפשרים לזרעי הדגן לנבוט ואז מייבשים אותם בחום גבוה ומפסיקים את הנביטה). לאחר הזיקוק, מיושן הנוזל בחביות עץ אלון לפרק זמן משתנה. אחוז האלכוהול ברוב מותגי הוויסקי עומד על 40. צריכת ויסקי, בדומה לצריכת משקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים...

תפריט פרמיום

וודקה - וואן גוך טעמים + קטל וואן + סטולי גולד + סמירנוף שחור. ג'ין - גורדון + ביפיטר. רום - בקרדי + קשאסה. טקילה - קווארבו גולד . וויסקי - ג'יימסון + ג'וני בלאק לייבל + בלאק בוש + ג'ק דניאלס + גראנטס. שנאפסים קפואים - ייגרמייסטר + פיג'לינג תאנים. אפרטיף ודיז'סטיף - אפרול + קמפרי + מרטיני (ביאנקו ,רוסו, אקסטרה דריי) + ערק + אוזו 12 + פסטיס. בירות - טובורג אדום...