רד - תוצאות חיפוש

רד מרטיני

מרכיבים: אחד וחצי מרטיני ביאנקו אחד מיץ ליים אחד מי סוכר רבע גרנדין כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מערבבים הכול בשייקר ומוזגים

רד בול - RED BULL

רד בול הינו משקה אנרגיה הראשון שלמעשה יצא לשוק האלכוהול. מקורו באוסטרליה ועם השנים נהפך להיות מותג המייצג את משקאות האנרגיה בפני עצמו. השילוב המוכר לנו בארצנו הוא "הוודקה רד בול" שלמעשה זהו המשקה הנמכר ביותר היום בפאבים,מועודונים,מסיבות וכו' לפי מחקרים מספרים לנו כי רמת הקופאין שברד בול שווה בערכה לארבע מנות של אספרסו ולכן הרד בול ממריץ ומעיר.

באקרדי בריזר - BACARDI BREEZER

בקארדי בריזר (או בריזר בקיצור; במקור: Bacardi Breezer) הוא משקה מבוסס רום אלכוהולי מוגז המכיל 4% אלכוהול (5% בקנדה ובאוסטרליה). המשקה מיוצר על ידי חברת בקארדי העולמית במבחר טעמים מתוקים כלימונדה, לימון, אננס, תפוח, אשכולית, ליים, תפוז, אבטיח וחמוציות. המשקה מיועד בעיקר לקהל הצעיר מבין שותי האלכוהול, עם אחוז אלכוהול נמוך מאוד יחסית (כמחצית מכמות האלכוהול של בירה ממוצעת). המשקה לא צבר פופולריות רבה...

הוגרדן - HOEGAARDEN

הוגרדן (Hoegaarden) היא בירה בלגית ידועה שמה שמייחד אותה הוא ארומה מעניינת שקשה להגדירה על הכתב. ארומה זו מזכירה לי קצת קינמון, אחרים אמרו לי שהיא מזכירה להם ריח פירות. ארומה זו מצויה בכל סוגי הבירה של הוגרדן. אדם וחוה היא אחד מני רבות מסוגי הבירה של הוגרדן. יש בה 8.8% אלכוהול, צבעה כהה ועל הבקבוק מתנוסס ציור של אדם וחוה טועמים מהפרי האסור.

ג'וני ווקר רד לייבל - JOHNNIE WALKER

ג'וני ווקר הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי), במקור נקרא הוויסקי "ווקר'ס קילמרנוק ויסקי" (Walker's Kilmarnock Whiskey) ויוצר על ידי ג'ון (ג'וני) ווקר, זבן מקומי בעיר איירשייר שבסקוטלנד. הוא נהג למכור את הטובין במכולת הפרטית שהחזיק בבעלותו. למרות זאת, מי שהפך את הוויסקי הביתי של ווקר לנפוץ כל כך היו דווקא בנו, אלכסנדר, ונכדו - אלכסנדר ווקר השני. ווקר...

טובורג רד - TOUBORG RED

סיפורה של טובורג מתחיל בשנת 1873 כאשר קבוצה קטנה של אנשי עסקים ובנקאים חברו יחדיו לקניית מתחם בניינים צפונית לעיר קופנהגן העונה לשם "Tuborg". המשקיעים ביקשו להקים מבשלת בירה לצרכי יצוא ובמאי 1873 ייסדו את "Tuborg Factories Ltd.". בירה טובורג חיזקה את מעמדה בשוק המקומי עם הכנסת בירה לאגר לשוק הדני. המבשל האגדי של טובורג, האנס בקוולד, השיק בראשון למאי 1880 את "טובורג פילסנר". זמן קצר לאחר השקת...

שמבורד - CHAMBORD

הסיפור של רויאל שמבורד מתחיל בסוף המאה ה – 17 בעמק הלואר. בשנת 1685 ביקר לואי ה-14 בשאטו שמבורד, מהטירות המפורסמות ביותר באזור. כדי להרוות את צמאונו אספו משרתיו של המלך פטל יער שחור, הנפוץ באזור, ורקחו עבורו ליקר סמיך ועשיר בטעמים. הליקר של שאטו שמבורד, הפך להיות הליקר החביב על המלך וכיאה למשקה ממעמד האריסטוקרטיה, נודע מאז בכינוי "הליקר המלכותי של צרפת". (ROYAL CHAMBORD) שמבורד ליווה את...

טובורג רד - TOUBORG RED

סיפורה של טובורג מתחיל בשנת 1873 כאשר קבוצה קטנה של אנשי עסקים ובנקאים חברו יחדיו לקניית מתחם בניינים צפונית לעיר קופנהגן העונה לשם "Tuborg". המשקיעים ביקשו להקים מבשלת בירה לצרכי יצוא ובמאי 1873 ייסדו את "Tuborg Factories Ltd.". בירה טובורג חיזקה את מעמדה בשוק המקומי עם הכנסת בירה לאגר לשוק הדני. המבשל האגדי של טובורג, האנס בקוולד, השיק בראשון למאי 1880 את "טובורג פילסנר". זמן קצר לאחר השקת...

ורדי - VERDI

יין נתזים איכותי מומלץ להגיש קר, כשר ומומלץ באירועים. מבעבע זה מיוצר על-ידי לואיג'י בוסקה, אחד היצרנים החשובים והמכובדים של יינות מבעבעים בצפון איטליה. הוא קל, מרענן ומתקתק, וקוסם לכל חך. כמוכן היא גם מגיעה בטעמים של רימון, פירות יער ותפוח.

קאזה די לואיג'י מרלו / קברנה / שרדונה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

גולדסטאר אנפילטרד - GOLDSTAR UNFILTERED

טמפו השיקה את גולדסטאר Unfiltered - בירה שבושלה על פי המתכון של גולדסטאר, אך אינה עוברת את התהליך האחרון של סינון לפני ביקבוק, מה שמאפשר לבירה לשמר את רכיבי הטעם והצבע, ואף מעבה את כתר הקצף הסמיך שלה גולדסטאר UNFILTERED פותחה במבשלות טמפו על ידי הברומייסטר הראשי של טמפו, דוד הרלינג. הבירה מאופיינת בתחושה סמיכה ובטעם פירותי חזק יותר, בעלת גוף מלא ומראה מעט סמיך ו"מעונן", ומעניקה את הטעם הגולמי...

גורדון - GORDONS

מותג הג'ין המוביל והנמכר בעולם נוסד ב-1769 בלונדון על ידי סקוטי בשם אלכסנדר גורדון . ההקפדה על איכות הזיקוק באביק זיקוק היתה אחד מאבני הדרך של גורדון מעוד מזקקים ספורים בימים ההם בדרך ליצירת סגנון הג'ין הנפוץ כיום הלונדון דריי ג'ין. באותה תקופה רוב היצרנים יצרו ג'ין לא מזוקק היטב, לא טהור ובעל טעמי לוואי שכדי להסוות אותם הוסיפו למוצר סוכר. הג'ין של גורדון בזכות איכותו...