שמפניה - תוצאות חיפוש

קיר רויאל

בצרפת נהוג לשתות משקה זה כאפריטיף. מקורו של המשקה בבורגונדי והוא קרוי על שם פליקס קיר (1876 - 1968), ראש העיר של דיז'ון שבבורגונדי, אשר הגיש את המשקה לאורחים רשמיים שביקרו בעירו, והפך את המשקה לפופולרי. המשקה שילב את שני התוצרים העיקריים של האזור - היין וליקר הקרם דה קסיס העשוי מאוכמניות (או לעתים גם מאפרסקים). מרכיבים יין לבן וקרם דה קסיס אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס גביע שמפניה...

ביצ'יקלטה

מרכיבים: 60 קמפרי, 20 סאוור ושני מנות וחצי של שמפניה טובה. אופן ההכנה: מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח, מוזגים לכוס הייבול וסוגרים בשמפנייה. ניתן לקשט בזילוף לימון.

"ציטוטי אלכוהול" – מבירה עד יין ומה שביניהם...

כל המשפטים החכמים והמפורסמים שנאמרו על האלכוהול ידידינו. אגדנו כאן את כולם להנאתכם...

שמפננס

קוקטייל שישדרג את כוס השמפניה שלכם! כוס: שמפניה מרכיבים: יין מבעבע וואנגוך אננס גרעיני רימונים אופן ההכנה: מוזגים מנה של וואנגוך אננס, סוגרים את הכוס עם שמפניה ומפזרים גרגרי רימון בפנים

מונין - MONIN

המותג הצרפתי "מונין" (Monin) נוסד בצרפת בשנת 1912 ומייצר מאז סירופים במגוון טעמים וכשאני אומר "מגוון" אני מדבר בלשון המעטה. למונין למעלה מ-100 טעמים שונים של סירופים, אותם מייעדת החברה לשמש כתוספי קפה, קוקטיילים אלכוהוליים ולא אלכוהוליים וגם לבישול ולאפיה. הסירופים של מונין הינם בעלי ריכוז גבוה ורמת הדילול המומלצת להם היא 1-8, כלומר, לתוספת קטנה של סירופ יש השפעה גדולה על הטעם והיות ורבים מהם...

פלימות' - PLYMOUTH

לפני כשנתיים רכשה חברת "ודקה אבסולוט" 50% מחברת פלימות' ג'ין, הג'ין המקורי העתיק ביותר בעולם (מאז 1793). פלמות' ג'ין הינו קלאסיקה שכמעט נעלמה מן העולם עקב הזנחה של בעליו הקודמים. תחת הבעלות חדשה של אבסולוט, המכירות הוכפלו פי 20, וכיום הוא חזר להיות מותג הג'ין המוביל ביותר באנגליה, בדיוק כפי שהיה לפני 100 שנה. פלימות' ג'ין הוא המשקה היחיד בעולם שעדיין מזוקק במזקקה...

קווה קרסטלינו - CAVA CRISTALINO

אזור קווה נמצא בקטלוניה שבצפון מזרח ספרד.באזור זה מייצרים יינות מבעבעים איכותיים.הקווה מיוצרת לפי חוקי הייצור הקפדניים של השמפניה הצרפתית.זני הענבים לבנים שמהם מייצרים את הקווה הם: מאקאבאו, וויורה, פארלדה, קסארלו ושרדונה. זני הענבים אדומים: גרנש ומונסטרל (מורבד). תהליך יצור קווה זני ענבים 50% מאקאבאו, 25% פארלדה, 25% קסארלו מהגפנים בפנדס - קטלוניה, אשר נבצרים בבציר ידני. תהליך ייצור היין:...

איזה אלכוהול כדאי להגיש בחתונה ובאיזה כמויות?

אלכוהול לחתונה הוא אחד הדברים החשובים שיש לקחת בחשבון, בהתחשב בעובדה שהוא משפיע מאד על האנרגיה של האורחים ועל זרימת האירוע בכלללותו. כאשר רוצים לבחור את משקאות האלכוהול לאירוע צריכים לקחת בחשבון כמה דברים חשובים:

בר אקטיבי

סאן בר מציגה שירותי בר אקטיבי - בר משקאות דינמי לאירועים אקטיביים במיוחד. שירותי בר משקאות של סאן בר כוללים פעילות של הברמנים תוך כדי האירוע על ידי הגעה אל רחבת הריקודים או מתחמי הישיבה והגשת משקאות לאורחים באשר הם. אם קהל המוזמנים שלכם הוא לא קהל שזורם, בר אקטיבי לחתונה או לכל אירוע אחר הוא פתרון מושלם להקפיץ את האירוע שלכם ולסחוף את האורחים שלכם לחוויה בלתי נשכחת.