ג'ימסון - JAMESON 1L

ג'יימסון הוא וויסקי אירי מסוג בלנדד (דהיינו כזה המורכב מערבוב של מספר וויסקים שונים, מחביות שונות), המופק מתערובות של מאלט (דגנים אשר עברו תהליך ליתות) ומדגנים שלא הפכו למאלט. ג'יימסון הוא וויסקי אירי מסוג בלנדד (דהיינו כזה המורכב מערבוב של מספר וויסקים שונים, מחביות שונות), המופק מתערובות של מאלט (דגנים אשר עברו תהליך ליתות) ומדגנים שלא הפכו למאלט. שעורה הינה מרכיב עיקרי לתהליך הכנת הוויסקי, אך בהפקת הג'יימסון מעורבים גם סוגים נוספים של גרגירי תבואה, דבר המתבטא כמובן בטעם. ייבוש המאלט נעשה בתנורים סגורים, דבר המבטיח טעם חלק וטבעי ללא עשן. הוויסקי עובר זיקוק משולש, והיישון נעשה בעיקרו בחביות עץ אלון בהם השתמשו בעבר ליישון שרי ובורבון.