טקילה

קווארבו גולד - JOSE CUERVO GOLD

קוארבו קרוי על שמו של חוזה קוארבו שהיה יצרן הטקילה הראשון בעולם. עד היום מייצרת מזקקת "לה רוחניה" שנפתחה על ידיו, טקילה "קוארבו" משובח. חלק מקמפיין ה"קוארבו" נועד להעלאת המודעות למושג upper"" לשתייה אלכוהולית שתפקידה להעלות את מצב הרוח והאנרגיות

קווארבו סילבר - JOSE CUERVO SILVER

קוארבו קרוי על שמו של חוזה קוארבו שהיה יצרן הטקילה הראשון בעולם. עד היום מייצרת מזקקת "לה רוחניה" שנפתחה על ידיו, טקילה "קוארבו" משובח. חלק מקמפיין ה"קוארבו" נועד להעלאת המודעות למושג upper"" לשתייה אלכוהולית שתפקידה להעלות את מצב הרוח והאנרגיות

קווארבו בלק - COERVO BLACK

קוורבו בלק מדליון כמו דברים חשוכים, אבל במובן החיובי של המילה. קוורבו בלאק מדליון צילום׃ יחסי ציבורגרסה נוספת לטקילה הפופולרית. הבלאק מדליון, למבינים בטקילה, היא דרגת ה"אנייחו" של קווארבו. משמע – יישון של 18 חודשים בחבית עץ. הבנות שתו את הטקילה וקצת התבלבלו. "אני בכלל שונאת וויסקי", היה המשפט הראשון ששמענו – אבל לפני שהספקנו להרים גבה מישהי אחרת נחלצה לעזרה: "האפטר טייסט מזכיר לי דברים חשוכים, במובן החיובי של המילה," היא אמרה והורידה את השוט כמו היתה במערב הפרוע. נותרנו חסרי מילים. בקרב הגברים לא נרשמה התלהבות יתרה. בשורה התחתונה: אם לא אהבתם טקילה עד עכשיו, זה לא יגרום לכם להתחיל לאהוב טקילה.

דורנגו גולד - DORANGO GOLD

טֶקילה (Tequila) היא משקה אלכוהולי חזק ממשפחת המשקאות הלבנים המיוצר אך ורק באזורים ספציפיים בחמש מדינות שבמקסיקו, בעיקר בסביבות העיר טקילה, במדינת חאליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיוצרת מהליבה של שיח אגבה מדברי, הנקרא אגבה כחולה (שם מדעי Agave tequilana)[1] והנפוץ במקסיקו (הוא אינו סוג של קקטוס). המותג טקילה נתון בשליטת הממשלה המקסיקנית. כדי לייצר טקילה יש לעמוד בסט תקנות מפורט הנאכף על ידי מועצת ויסות הטקילה המקסיקנית. כדי שמשקה יורשה לשאת את השם טקילה, עליו לעמוד בתנאים רבים. התנאים הבולטים הם: על המשקה להיות מיוצר במקסיקו, באזור המורשה לייצר טקילה, עליו להיות מיוצר מלפחות 51% אגבה כחולה, על הבקבוק צריכה להופיע חותמת רשמית המכילה את מספור המזקקה, אחוז האלכוהול במשקה צריך לנוע בין 35% ל-49% אלכוהול (רמת האלכוהול הנפוצה בטקילה היא 38%-40%). מֶ‏סְקָ‏ל‏ הוא משקה אלכוהולי הדומה לטקילה, אולם הוא יכול להכיל סוגים שונים של אגבה במינונים שונים. לעתים המסקל מבוקבק עם זחל עש,[2] התוקף את צמח האגבה. הזחל נקרא בפי העם תולעת (גוֹזָנוֹ בספרדית). בעת הכנת מסקל קולים את ליבת האגבה, ולכן טעמו של המשקה הוא מעושן.

דורנגו סילבר - DORANGO SILVER

טֶקילה (Tequila) היא משקה אלכוהולי חזק ממשפחת המשקאות הלבנים המיוצר אך ורק באזורים ספציפיים בחמש מדינות שבמקסיקו, בעיקר בסביבות העיר טקילה, במדינת חאליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיוצרת מהליבה של שיח אגבה מדברי, הנקרא אגבה כחולה (שם מדעי Agave tequilana)[1] והנפוץ במקסיקו (הוא אינו סוג של קקטוס). המותג טקילה נתון בשליטת הממשלה המקסיקנית. כדי לייצר טקילה יש לעמוד בסט תקנות מפורט הנאכף על ידי מועצת ויסות הטקילה המקסיקנית. כדי שמשקה יורשה לשאת את השם טקילה, עליו לעמוד בתנאים רבים. התנאים הבולטים הם: על המשקה להיות מיוצר במקסיקו, באזור המורשה לייצר טקילה, עליו להיות מיוצר מלפחות 51% אגבה כחולה, על הבקבוק צריכה להופיע חותמת רשמית המכילה את מספור המזקקה, אחוז האלכוהול במשקה צריך לנוע בין 35% ל-49% אלכוהול (רמת האלכוהול הנפוצה בטקילה היא 38%-40%). מֶ‏סְקָ‏ל‏ הוא משקה אלכוהולי הדומה לטקילה, אולם הוא יכול להכיל סוגים שונים של אגבה במינונים שונים. לעתים המסקל מבוקבק עם זחל עש,[2] התוקף את צמח האגבה. הזחל נקרא בפי העם תולעת (גוֹזָנוֹ בספרדית). בעת הכנת מסקל קולים את ליבת האגבה, ולכן טעמו של המשקה הוא מעושן.

אל צ'ארו - EL CHARRO

טֶקילה (Tequila) היא משקה אלכוהולי חזק ממשפחת המשקאות הלבנים המיוצר אך ורק באזורים ספציפיים בחמש מדינות שבמקסיקו, בעיקר בסביבות העיר טקילה, במדינת חאליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיוצרת מהליבה של שיח אגבה מדברי, הנקרא אגבה כחולה (שם מדעי Agave tequilana)[1] והנפוץ במקסיקו (הוא אינו סוג של קקטוס). המותג טקילה נתון בשליטת הממשלה המקסיקנית. כדי לייצר טקילה יש לעמוד בסט תקנות מפורט הנאכף על ידי מועצת ויסות הטקילה המקסיקנית. כדי שמשקה יורשה לשאת את השם טקילה, עליו לעמוד בתנאים רבים. התנאים הבולטים הם: על המשקה להיות מיוצר במקסיקו, באזור המורשה לייצר טקילה, עליו להיות מיוצר מלפחות 51% אגבה כחולה, על הבקבוק צריכה להופיע חותמת רשמית המכילה את מספור המזקקה, אחוז האלכוהול במשקה צריך לנוע בין 35% ל-49% אלכוהול (רמת האלכוהול הנפוצה בטקילה היא 38%-40%). מֶ‏סְקָ‏ל‏ הוא משקה אלכוהולי הדומה לטקילה, אולם הוא יכול להכיל סוגים שונים של אגבה במינונים שונים. לעתים המסקל מבוקבק עם זחל עש,[2] התוקף את צמח האגבה. הזחל נקרא בפי העם תולעת (גוֹזָנוֹ בספרדית). בעת הכנת מסקל קולים את ליבת האגבה, ולכן טעמו של המשקה הוא מעושן.

אל צ'ארו גולד - EL CHARRO

טֶקילה (Tequila) היא משקה אלכוהולי חזק ממשפחת המשקאות הלבנים המיוצר אך ורק באזורים ספציפיים בחמש מדינות שבמקסיקו, בעיקר בסביבות העיר טקילה, במדינת חאליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיוצרת מהליבה של שיח אגבה מדברי, הנקרא אגבה כחולה (שם מדעי Agave tequilana)[1] והנפוץ במקסיקו (הוא אינו סוג של קקטוס). המותג טקילה נתון בשליטת הממשלה המקסיקנית. כדי לייצר טקילה יש לעמוד בסט תקנות מפורט הנאכף על ידי מועצת ויסות הטקילה המקסיקנית. כדי שמשקה יורשה לשאת את השם טקילה, עליו לעמוד בתנאים רבים. התנאים הבולטים הם: על המשקה להיות מיוצר במקסיקו, באזור המורשה לייצר טקילה, עליו להיות מיוצר מלפחות 51% אגבה כחולה, על הבקבוק צריכה להופיע חותמת רשמית המכילה את מספור המזקקה, אחוז האלכוהול במשקה צריך לנוע בין 35% ל-49% אלכוהול (רמת האלכוהול הנפוצה בטקילה היא 38%-40%). מֶ‏סְקָ‏ל‏ הוא משקה אלכוהולי הדומה לטקילה, אולם הוא יכול להכיל סוגים שונים של אגבה במינונים שונים. לעתים המסקל מבוקבק עם זחל עש,[2] התוקף את צמח האגבה. הזחל נקרא בפי העם תולעת (גוֹזָנוֹ בספרדית). בעת הכנת מסקל קולים את ליבת האגבה, ולכן טעמו של המשקה הוא מעושן.