פרנו - PERNOD 1L

בתחילת דרכו הופק הפרנו (PERNOD) המקורי בריכוז של 65%-75% אלכוהול והכיל מרכיב אשר גורם להזיות ששמו המדעי הוא ARTHEMISIA ABSINTHIUM. מקורו של הפרנו הוא בצרפת עשוי בעיקרו מאניס ונולד ב - 1805 . בשנת 1805 הקים HENRI-LOUIIS PERNOD את המזקקה הראשונה בצרפת לייצור פרנו. בתחילת דרכו הופק הפרנו המקורי בריכוז של 65%-75% אלכוהול והכיל מרכיב אשר גורם להזיות ששמו המדעי הוא ARTHEMISIA ABSINTHIUM. בשנת 1915 הוצא מחוץ לחוק השימוש במרכיב גורם ההזיות. אז נסגר מפעל פרנו זמנית לחמש שנים עד שהשיגו מתכון חדש. האניס פרנו משווק ליותר מ- 150 מדינות בעולם. בשנת 1975 – התאחדו חברת פרנו וחברת ריקרד אשר בבעלותו של Paul Ricard.