קובה ליברה (רום & קולה)
מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.
שמים כחולים
כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס מרכיבים: 1 פיזנג אמבון ( *מנה,מרכיב ) 1 קירסאו לבן 1 מליבו 1 פינה קולדה 3 חלב
סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)
סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)מרכיבים: 1/2 1 וודקה ותוספת מיץ תפוזים עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.
ראש השנה
מרכיבים: 1-וודקה 2\1 - BARENJAGER 2\1-IRISH MIST 2\1-BAD APFEL 2\1-MONIN תפוחים כוס: קוקטייל קישוט: קליפת תפוח אופן ההכנה: להכניס את כל הרכיבים לשייקר בתספת קרח לשפוך לכוס קוקטייל עם קרח בתוספת צלוחית עם תפוחים חתוכים עם דבש שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4....
גרי האונד (וודקה אשכוליות)
מרכיבים: ½ 1 וודקה ותוספת מיץ אשכוליות עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח אשכוליות אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.
אננס מאוהב
מרכיבים: 2 מנות וודקה סמירנוף 1 מנה מידורי 1/2 מנה מונין פסיפלורה 1/2 גרנדין 3 פלחים של אננס כוס: קוקטייל קישוט: פלח אננס אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לתוך הבלנדר (חוץ מהגרנדין שיוכנס לאחר שהמשקה יהיה מוכן) מוסיפים קרח עד שהאלכוהול יהיה מכוסה מפעילים את הבלנדר . מוזגים לתוך כוס הקוקטייל ומוסיפים את הגרנדין ואת הקישוט ..... תהנו ותתאהבו (-;
IRISH KISS
המרכיבים: 60 מ"ל קלואה (או "טיה מריה" החזק יותר) 60 מ"ל אייריש קרים - עדיף להשתמש ב"בייליס" המקורי (רק חבל שהוא עולה כמעט כמו בקבוק ויסקי טוב) 60 מ"ל שמנת מתוקה 5-6 קוביות קרח גדולות למדי אופן ההכנה: שמים את הקרח בכוס נמוכה ורחבה ("לואו בול") ומוזגים את הליקרים בשכבות - מתחילים עם השמנת הכבדה, אחר כך מוזגים את האייריש קרים ולבסוף את הקלואה.
פינקולדה
פינה קולדה (Piña Colada), בספרדית מבוטא: "פִּינִיָה קולָדָה", הוא משקה אלכוהולי מסוג קוקטייל, המוגש בדרך כלל קפוא. זהו משקה מתוק. המרכיב העיקרי בו הוא רום, ונוספים אליו חלב קוקוס, וכן מיץ אננס טבעי, שעורבבו עם קרח. מקובל להגישו קר מאוד, עם קוביות קרח, כשהוא מקושט באננס או בדובדבנים. מרכיבים רום, חלב קוקוס, מיץ אננס וקרח אופן הכנה ערבוב כוס גביע
פינה קולדה קפואה
כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: ערבב בבלנדר בתוספת קרח כתוש ומזוג מרכיבים: 1 פינה קולדה ( *מנה,מרכיב ) 1 מליבו 1/2 ל' בננה מעט אננס 3 חלב
בלק ראשן ( רוסי שחור)
קוקטייל בלאק ראשן ("רוסי שחור") הוא משקה אלכוהולי. הבסיס האלכוהולי בקוקטייל הוא וודקה, אליו מתווסף כ1/3 ליקר קפה. לקוקטייל יש גרסה בשם וויט ראשן, אשר מכילה גם שמנת המבהירה את צבעו. מקור הקוקטייל, בניגוד למשתמע, אינו ברוסיה, אלא ששמו מרמז על מרכיביו - הוודקה שמקורותיה נטועים ברוסיה, וליקר הקפה השחור. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס אולדפאשנד מלאה קרח וערבוב קל בעזרת סטירר.
צרו קשר
.title}} הרגישו חופשי לפנות אלינו בכל עניין. כתבו לנו
הוריקן
מרכיבים 60 מל רום לבן 60 מל רום כהה 60 מיץ טרופי (פסיפלורה, תות, מנגו וכו) 30 מיץ תפוזים 15 מל ליים 1 כף מי סוכר 1 כף גרנדין אופן הכנה לערבב את כל המרכיבים ךתוך שייקר עם קרח. אופן הגשה למזוג לתוך כוס קוקטייל ולקשט בתפוז ודובדבן.