אתר - תוצאות חיפוש

שידרוג הצ'ייסרים האולטימטיבי - וודקה

כוס: צ'ייסר צורת הרכבה: מזיגה בשלבים המרכיבים הדרושים: וודקה מונין בטעמים (המלצת האתר - מונין פסיפלורה) אופן ההכנה: מוזגים צ'ייסר וודקה ובמזיגה איטית טיפת מונין הופך את טעם הוודקה הדוחה לטעם פירותי ומתוק! הפתרון המושלם לצ'ייסרים של וודקה! חובה בכל בית!

כיצד לזהות וודקה מזויפת?

לאור הזיופים הרבים, צוות האתר רוצה ליידע אתכם גולשים יקרים כיצד תוכלו להבדיל בין בקבוק פינלנדיה מקורי למזויף.

אלכוהול כשר

רוב האירועים (חתונה, חינה, בר מצווה, בת מצווה וכו') דורשים היום אלכוהול כשר. אז החלטנו לשבור את הראש בשבילכם ולספק לכם רשימה של רוב מותגי האלכוהול הכשרים כדי שיהיה לכם את האירוע המושלם.

מסיבת תה - קוקטייל חם לחורף!

קוקטייל מיוחד לחורף עם מרכיבים שנמצאים בכל בית! כוס: כוס תה רכיבים: מנה של וויסקי (עדיפות לוויסקי סקוטי) כף דבש תמצית תה - המלצת האתר: קמומיל בבונג מים רותחים אופן ההכנה: הכינו לעצמכם תה ביתי מתוק ותמים בתוספת חמודה של שאט וויסקי.

קרנרג'י - CRANERGY

למשקה מבית אושן ספריי, קוראים קרנרג'י (CRANERGY). יש בו שלושה מקורות קפאין: פולי קפה, תה ירוק וגווארנה, הוא מומתק בסטיביה, וטעמו חמצמץ ועדין. מזכיר שילוב של מיץ חמוציות עם נגיעה של משקה אנרגיה. כמובן שמה שמייחד משקה זה מול משקאות האנרגיה המתחרים, שהוא מיוצר מרכיבים טבעיים בלבד ואינו מכיל קפאין "סינטטי " כמו בשאר משקאות האנרגיה. החברה שמשווקת את המשקה הזה היא "החברה המרכזית להפצת משקאות" (...

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...