למברוסקו - LAMBRUSCO
Lambrusco הוא זן ענבים איטלקי, שנתן את שמו ליין מוגז בשיטה טבעית, עדין מאוד, שהאיטלקים מכנים "פריזנטה", כלומר מבעבע עדין. הוא מאוד פופולרי באיטליה - וכדאי לכם לנסות אותו גם כאן. יין מבעבע ב"שיטה טבעית" אומר שהבועות שביין נוצרות על ידי תסיסה של שמרים, ולא על ידי דחיסה של גז (כמו במשקאות קלים, למשל). גודל הבועות בלמברסקו קטן יותר מזה של יינות מבעבעים בשיטת שמפן. ההבדל הוא בכך שהתסיסה בשמפן היא...
קווארבו בלק - COERVO BLACK
קוורבו בלק מדליון כמו דברים חשוכים, אבל במובן החיובי של המילה. קוורבו בלאק מדליון צילום׃ יחסי ציבורגרסה נוספת לטקילה הפופולרית. הבלאק מדליון, למבינים בטקילה, היא דרגת ה"אנייחו" של קווארבו. משמע – יישון של 18 חודשים בחבית עץ. הבנות שתו את הטקילה וקצת התבלבלו. "אני בכלל שונאת וויסקי", היה המשפט הראשון ששמענו – אבל לפני שהספקנו להרים גבה מישהי אחרת נחלצה לעזרה: "האפטר טייסט מזכיר לי דברים חשוכים,...
דורנגו גולד - DORANGO GOLD
טֶקילה (Tequila) היא משקה אלכוהולי חזק ממשפחת המשקאות הלבנים המיוצר אך ורק באזורים ספציפיים בחמש מדינות שבמקסיקו, בעיקר בסביבות העיר טקילה, במדינת חאליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיוצרת מהליבה של שיח אגבה מדברי, הנקרא אגבה כחולה (שם מדעי Agave tequilana)[1] והנפוץ במקסיקו (הוא אינו סוג של קקטוס). המותג טקילה נתון בשליטת הממשלה המקסיקנית. כדי לייצר טקילה יש לעמוד בסט תקנות מפורט הנאכף על ידי מועצת ויסות...
הייניקן - HEINIKEN
מבשלת הבירה הבינלאומית, הייניקן, מגדילה את השקעותיה בחברת טמפו, ובתוך כך מעניקה טמפו את הזיכיון לייצר בארץ את מותג הבירה שלה, בירה הייניקן. הזיכיון יינתן ל-20 שנה והבירה תיחוצר במפעל החברה בנתניה. טמפו תעביר לחברה החדשה שתוקם את ייצור המשקאות הקלים והבירות שלה. אמצעי הייצור ונכסי הנדל"ן אשר אינם משמשים את פעילות הייצור יישארו בחברת האם. לדברי ז'ק בר, יו"ר טמפו: "המהלך הוא הצבעת אמון של היינקן...