B-52
מרכיבים: 1/3 קלואה , 1/3 בייליז , 1/3 קואנטרו. כוס: שאט קישוט: אופן ההכנה: אין לשנות את סדר המרכיבים. שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.
בננה בנצ`י
מרכיבים: 1/2 1 ליקר בננה , 1/2 1 ליקר קקאו ללבן , 1/2 1 חצי חצי . כוס: מרטיני קישוט: פלח בננה אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.
ראסטי נייל
קיימות מספר גרסאות של הקוקטייל, אולם כולן מכילות את הרכיבים הבאים: ויסקי סקוטי (40 מ"ל). ליקר דרמבוי (20 מ"ל). אופן ההכנה הוא מזיגת הרכיבים לכוס נמוכה (Old fashioned) עם קרח, וערבוב. יש הממליצים לקשט את שפת הכוס בקליפת לימון (הכמויות המצוינות הינן בגדר המלצה למנת קוקטייל אחת). בניגוד לחלק גדול מהקוקטיילים, 'מסמר חלוד' הוא קוקטייל בעל אחוז אלכוהול גבוה, העומד על לפחות 40% (ותלוי בסוג...
וויסקי סאוור
מרכיבים: 1/2 1 וויסקי (ג`ימסון/ בלנטיין) , 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח.