מונין - MONIN
המותג הצרפתי "מונין" (Monin) נוסד בצרפת בשנת 1912 ומייצר מאז סירופים במגוון טעמים וכשאני אומר "מגוון" אני מדבר בלשון המעטה. למונין למעלה מ-100 טעמים שונים של סירופים, אותם מייעדת החברה לשמש כתוספי קפה, קוקטיילים אלכוהוליים ולא אלכוהוליים וגם לבישול ולאפיה. הסירופים של מונין הינם בעלי ריכוז גבוה ורמת הדילול המומלצת להם היא 1-8, כלומר, לתוספת קטנה של סירופ יש השפעה גדולה על הטעם והיות ורבים מהם...
ייגרטרום - JAGERTRAUM
הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...
לפרויג - LAPHROAIG
לפרויג או לאפרויג (באנגלית: Laphroaig) הינו ויסקי מסוג סינגל מאלט המיוצר באי איילי (Islay) שנמצא במערב סקוטלנד. בתהליך הייצור, שלב ההלתתה מופסק באמצעות עשן. בדומה לסוגי ויסקי אחרים מהאי איילי, מוסיפים לחומרי הבעירה של האש כבול, אשר נותן את הטעם האופייני הכּבוּלי של הויסקי מהאי. הלפרויג הוא אחד מסוגי הויסקי בהם טעמו של הכבול הוא המודגש ביותר. יישון הויסקי בחביות מתבצע בקרבה לים, עובדה המוסיפה לטעם...
טיפים להפקת אירועים עסקיים כנסים ותערוכות
ניהול של חברה גדולה או ארגון זו אף פעם לא משימה קלה ולאורך השנה יש הרבה מאוד משימות שאיתן צריך להתמודד. לכן ברור מדוע גם אתם, כמו כל מנהל אחר של ארגון, חברה או עסק, רוצים לעשות את העבודה שלכם על הצד הטוב ביותר. אחד מהמאפיינים של עסקים גדולים זה שלפחות פעם בשנה הם מפיקים כנסים, אך השאלה היא מה אתם באמת יודעים על הפקת כנסים ואיך נכון יהיה לעשות זאת? האמת היא שלא מדובר על משימה קלה ולכן כדאי שתעיינו...