ברנדי אלכסנדר
מרכיבים: 1/2 1 ברנדי , 1/2 1 ליקר קקאו חום , 1/2 1 חצי חצי . כוס: מרטיני קישוט: אגוז מוסקט מגורד אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.
סן פרנסיסקו
מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין. כוס: קוקטייל קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן. אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב...
אייריש קופי
מרכיבים: 1 ליקר קפה, 1 ליקר אייריש קרים, וויסקי אירי ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.
מרטיני פרפקט
מרכיבים: 3/4 1 ג`ין , 1/4 וורמוט יבש, 1/4 וורמוט אדום. כוס: מרטיני קישוט: דובדבן + זית אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...
סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)
סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)מרכיבים: 1/2 1 וודקה ותוספת מיץ תפוזים עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.
דאקירי מלון
מרכיבים: 2 רום לבן ,1/2 1 מי סוכר , 1 ליקר פיזנג , 1 חצי חצי ופלח מלון . כוס: קוקטייל קישוט: פלח מלון , מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר
צוואר סוס
מרכיבים: 2 וויסקי סקוטי , תוספת ג`ינג`ר אייל עד לסוף הכוס וזילוף אנגוסטורה. כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ופלח לימון אופן ההכנה: ללא שייקר
מידורי סאוור
מרכיבים: 1/2 1 מידורי, 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח
זיון בטוח
מרכיבים: יגר ולנטין ז‘ק דניאלס הפסנט כוס: שאט קישוט: קפית סוכר אופן ההכנה: רבע יגר רבע ולנטין רבע ז‘ק דניאלס ורבע הפסנט שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.
דאקירי אבטיח
מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,1/2 פלח אבטיח . כוס: קוקטייל קישוט: קוביית אבטיח , מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר