b 52 - תוצאות חיפוש

באקרדי בריזר - BACARDI BREEZER

בקארדי בריזר (או בריזר בקיצור; במקור: Bacardi Breezer) הוא משקה מבוסס רום אלכוהולי מוגז המכיל 4% אלכוהול (5% בקנדה ובאוסטרליה). המשקה מיוצר על ידי חברת בקארדי העולמית במבחר טעמים מתוקים כלימונדה, לימון, אננס, תפוח, אשכולית, ליים, תפוז, אבטיח וחמוציות. המשקה מיועד בעיקר לקהל הצעיר מבין שותי האלכוהול, עם אחוז אלכוהול נמוך מאוד יחסית (כמחצית מכמות האלכוהול של בירה ממוצעת). המשקה לא צבר פופולריות רבה...

גלן מורנג'י - GLEN MORANGIE

תאגיד LVMH, המחזיק בגלנמורנג'י, הודיע שישנה לחלוטין את תדמית מותג הוויסקי הותיק שלו – גלמורנג'י. בין השאר, יעבור הוויסקי לבקבוקים מעוגלים יותר, חדשים ושונים. גלנמורנג'י 10 יכונה "Glenmora ngieOriginal", ואילו הבקבוקים בסדרת הפינישים השונים – גימור פורט ושות' יכונה "Glenmorangie Extra Matured". הוויסקי בסדרה זאת יתיישן במשך עשר שנים בחביות – כרגיל – וימשיך להתיישן במשך שנתיים...

אבסולוט זהב - ABSOULT BLING

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

סמירנוף אייס - SMIRNOFF ICE

סמירנוף אייס הוא חוויית שתייה ייחודית: משקה מרענן בטעם לימון המוגז קלות ועשוי ממותג הוודקה Smirnoff Red Label. סמירנוף אייס נהנה מהצלחה מטאורית בשווקים בהם הושק. המותג עלה מעל הציפיות וחיזק משמעותית את המותג סמירנוף. סמירנוף אייס היה לתופעה... בשנה שעברה נמכרו בעולם 230,000,000 בקבוקים! מי שותה את סמירנוף אייס? גברים הרפתקנים, בטוחים בעצמם ואחראים בני עשרים פלוס. הצרכן הטיפוסי של סמירנוף אייס...

ג'וני ווקר מיושן גרין 15 שנה

ג'וני ווקר (Johnnie Walker) הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי), המיוצר במבשלת דיאגאו שבקילמרנוק, סקוטלנד. כמו כן לחברת ג'וני ווקר יש 6 סוגי ויסקי שכל אחד מהם מיושן בחביות עץ אלון. החברה מוכרת למעלה מ-120 מיליון בקבוקי ויסקי בעולם בכל שנה, בכ-200 מדינות והויסקי שלה נחשב לוויסקי בעל התפוצה הרחבה ביותר בעולם. במקור נקרא הוויסקי "ווקר'ס קילמרנוק ויסקי"...

תבור פנינים - tavor

יקב תבור הוקם בשנת 1999 על ידי ארבע משפחות כורמים מכפר תבור ובבעלותו כרמי ענבים באזור כפר תבור, הגליל העליון ורמת הגולן. היקב שוכן בכפר תבור ומייצר מיליון בקבוקים בשנה בארבע סדרות ברמות מחיר שונות. בשנת 2010 הרחיב היקב את קטגוריית היינות המבעבעים שלו ובמרץ 2011 השיק היקב שפה חדשה למותג כמו גם סדרת יינות חדשה המיועדת למסעדות בלבד. יינן היקב הוא אריה נשר. לאריה שנים ארוכות של ניסיון והוא מהייננים...

הוואנה קלאב- Havana club

הוא הרום הלאומי של קובה. האותנטיות של תהליך הייצור, הידני בחלקו, נשמרה בקפדנות עד היום, כאשר כל המותגים עוברים יישון ומיוצרים מקני סוכר קובנים בלבד. החברה, שסבלה משך שנים מאמברגו אמריקאי, מצויה בתהליך של פריחה בשנים האחרונות. לנו נותר רק להתענג על המשקאות הנפלאים ולברך את קובה החופשית. מי שלא מסתפק בברכה רחוקה לקובה חופשית, מוזמן גם לבקר במקור עצמו: הוואנה קלאב הפכו כבר לתעשיית מבקרים משגשגת, עם...

פרנו - PERNOD

בתחילת דרכו הופק הפרנו (PERNOD) המקורי בריכוז של 65%-75% אלכוהול והכיל מרכיב אשר גורם להזיות ששמו המדעי הוא ARTHEMISIA ABSINTHIUM. מקורו של הפרנו הוא בצרפת עשוי בעיקרו מאניס ונולד ב - 1805 . בשנת 1805 הקים HENRI-LOUIIS PERNOD את המזקקה הראשונה בצרפת לייצור פרנו. בתחילת דרכו הופק הפרנו המקורי בריכוז של 65%-75% אלכוהול והכיל מרכיב אשר גורם להזיות ששמו המדעי הוא ARTHEMISIA ABSINTHIUM. בשנת...

פלימות' - PLYMOUTH

לפני כשנתיים רכשה חברת "ודקה אבסולוט" 50% מחברת פלימות' ג'ין, הג'ין המקורי העתיק ביותר בעולם (מאז 1793). פלמות' ג'ין הינו קלאסיקה שכמעט נעלמה מן העולם עקב הזנחה של בעליו הקודמים. תחת הבעלות חדשה של אבסולוט, המכירות הוכפלו פי 20, וכיום הוא חזר להיות מותג הג'ין המוביל ביותר באנגליה, בדיוק כפי שהיה לפני 100 שנה. פלימות' ג'ין הוא המשקה היחיד בעולם שעדיין מזוקק במזקקה...

ג'ים בים - Jeam Bim

מקור הבורבון הוא במחוז בורבון שבקנטאקי, בו ייצרו וויסקי כבר מסוף המאה ה- 18. חומר הגלם העיקרי של הוויסקי הוא תירס – לא בגלל איכות, עקרון או סוד כלשהו, אלא משום שפשוט יש הרבה תירס בדרום ארה"ב. בעבר, רק וויסקי שיוצר במחוז בורבון היה יכול להיקרא בורבון, אך מאז שונה החוק ואת הבורבון ניתן לייצר בכל מקום בארה"ב. איך שלא יהיה, ה"מכורים" יגידו שרק בורבון שמיוצר בקנטאקי הוא 'הדבר האמיתי'. הבורבון...

לריוס - LARIOS

ג'ין, 40% אלכוהול. מקום הייצור: מלגה, ספרד. רקע: משפחת לריוס רכשה ב 1916 את אחד היקבים המפורסמים במלגה, ספרד. ב- 1933 הרחיבה המשפחה את עסקיה והחלה לייצר ולשווק את ג'ין לריוס. תהליך הייצור: מיוצר על פי השיטה האנגלית המסורתית ותוך כדי הקפדה על שימוש בחומרי גלם טבעיים בלבד. מספר צמחים, שבניהם ערער, כוסברה, קליפות לימון ותפוז, גרניום ושקדים, מושרים במשך מספר שבועות בתוך אלכוהול טהור. לאחר...

ברנייגר (ייגר דבש) - BARENJAGER

ליקר דבש איכותי המיוצר בגרמניה מתחילת המאה ה-15 על פי מתכון סודי העובר מדור לדור. פירוש שמו הוא צייד הדובים , והוא מכיל 35% אלכוהול וכשר לעומת חברו הייגר.