ג'וני ווקר דאבל בלק - JONNIE WALKER DOUBLE BLACK
ג'וני ווקר דאבל בלאק. מדובר בוויסקי יוקרתי, שדרוג של הבלאק לייבל הידוע, עם טעם של עישון עמוק ואיכותי, מהסוג שמגיע רק מהתיישנות של כמה שנים טובות בחביות חרוכות היטב, מה שאומר שזה די דומה לבלק שאנו מכירים אך עם טעם יותר מיושן ואותנטי שקשה לא לאהוב. ג'וני ווקר (Johnnie Walker) הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי), המיוצר במבשלת דיאגאו שבקילמרנוק, סקוטלנד. כמו כן לחברת...
לף בראון - LEFFE BROWN
לף ברון היא יותר מרירה משמעותית מלף בלונד (ב-50%) אך מכילה כמעט אותו אחוז אלכוהול. מרירות הבירה מאוזנת על ידי מתיקותו של הסוכר החום המגיע מהשעורה הקלויה ומותאמת לארומה העשירה של הקרמל הקלוי והמומס. שילוב נפלא זה של מתיקות וחריפות הופך את בירה לף ברון לליווי המושלם בארוחה הכוללת מאכלים בעלי אופי חמוץ מתוק.
בלנטיין - BALLANTINES
ויסקי (Whisky בסקוטלנד ובקנדה או Whiskey באירלנד ובארצות הברית) הוא משקה חריף נפוץ, המופק על ידי זיקוק סוגים שונים של דגנים אשר עברו תהליך הלתתה (תהליך בו מאפשרים לזרעי הדגן לנבוט ואז מייבשים אותם בחום גבוה ומפסיקים את הנביטה). לאחר הזיקוק, מיושן הנוזל בחביות עץ אלון לפרק זמן משתנה. אחוז האלכוהול ברוב מותגי הוויסקי עומד על 40. צריכת ויסקי, בדומה לצריכת משקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים...
באד אפל - / BAD APPLE
ליקר תמבוסס על תמציות עץ תפוחים ועץ מייפל המיובאות מקנדה במושרים יחדיו באלכוהול המזוקק מדגנים מקומיים הגדלים בגרמניה מזה 85 שנים. ליקר תפוחים איכותי המיוצר במחוז תורינגיה שבגרמניה, מכיל 41% אלכוהול.
בושמילס - BUSHMILS
בושמילס וויסקי בלנדד אירי (כנראה הוויסקי הכי ישן שעדין מיוצר בעולם) הוא קיים מאז שנת 1608 ומיוצר מאז ע"פ אותם השיטות והמתכונים באופן רציף, למעט הפוגה בת שנתיים לקראת סוף מלחמת העולם השנייה. בושמילס וויסקי בלנדד אירי (כנראה הוויסקי הכי ישן שעדין מיוצר בעולם) הוא קיים מאז שנת 1608 ומיוצר מאז ע"פ אותם השיטות והמתכונים באופן רציף, למעט הפוגה בת שנתיים לקראת סוף מלחמת העולם השנייה. השם בושמילס נקרא כך...
אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%
על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...
אבסינט 70% - ABSINTHE 70%
על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...
גלן גרנט - Glen Grant
גלן גרנט הינו וויסקי סקוטי המכיל 40% אלכוהול. יוצר לראשונה בשנת 1840 ע"י האחים ג'ון וג'יימס גראנט. מסופר כי שני האחים עסקו בהברחות לפני שפנו לייצור וויסקי. הוויסקי מיוצר בסקוטלנד בעיירה בשםRothes הנמצאת לגדות נהר SPY. מיקום המזקקה נבחר בגלל חומרי הגלם האיכותיים הנמצאים באזור זה: שעורה, כבול ומים טהורים מתוקים הנובעים מסלעי האזור. גלן גראנט הוא אחד מסוגי הוויסקי הראשונים ששווקו, מחוץ...
בר קפה לאירועים - אספרסו בר
קפה אספרסו ( אספרסו, מקיאטו, קורטדו, אמריקנו ) קפוצ'ינו/ הפוך ( קפה הפוך, לאטה , נס על חלב , נס גרגירים ) קפה נטול קופאין קפה שחור קפה ערבי עם הל קפה בטעמים בליווי סירופ מונין קוקוס, וניל, אגוזי לוז, קינמון, אייריש קרים מגוון רב של תה ויסוצקי ( פירות יער, קמומיל, ארל גריי, מרווה, לואיזה, ורד היביסקוס ועוד ) שוקו נענע ולימונים טריים
בלו - BLU
משקאות האנרגיה הם אחד משחקני החיזוק החדשים יחסית בתחום המשקאות הנלווים לאלכוהול. סקר הרגלי שתייה מראה שהמשקה הפופולרי ביותר בברים בשנתיים האחרונות הוא וודקה-רד בול. על אף שמם הדינמי משקאות האנרגיה לא שייכים דווקא לספורט, אלא לתחום חיי הלילה. רוב המשקאות מתבססים על מנגנון המרצה על ידי שימוש בחומרים כימיים שמשפיעים על מערכת העצבים, על המערכת ההורמונלית, על הלב ועל המוח. המשקאות מורכבים מכמה חומרים...
פרישייק
עמדה דקורטיבית ויפה עם מגוון רחב של פירות תות, בננה, מלון, תמר, מנגו, אננס, ליצ'י ועוד... הפרישייק נעשה על בסיס מונינים, מים, מיצים ותפוזים. ונטחן בבלנדרים עם שילובים מיוחדים שלנו לנגד עיני האורחים. ניתן גם לשלב אלכוהול בשייקים. השייק מוגש בכוסות חד פעמיות וקשים צבעוניים. ( ניתן לשדרג לזכוכית )
טאבון פוקצ'ות ופיצות
עמדה פרונטלית עם טאבון אבן. אנו פותחים את הבצקים ומכינים את הפיצות במקום עם שלל תוספות מגוונות, חומרי הגלם שלנו ה האיכותיים ביותר, 100% מוצרלה וגבינה צהובה. מבחר תוספות : אנטיפסטי, זיתי קלמטה, בצל ירוק/ סגול, פטריות שמפניון, תירס, עגבניות, גבינת פטה ועוד... ממרחים : רוטב פיצה, רוטב שמנת פטריות, פסטו, שמן זית, ממרח זיתים ועוד. תבלינים : זעתר, אורגנו, שום וצ'ילי חריף. מוגש על כלים...