בים - תוצאות חיפוש

קומפטבול ליידי

מרכיבים: 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 סאוטרן קומפורט 1/2 1 חצי – חצי . כוס: אולדפאשן קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

פרארי

כוס: אולד פאשן - (Old Fashion) סוג: בינ"ל אופן ההכנה: מזוג מעל 3 קוביות קרח בכוס מרכיבים: 1 אמרטו ( *מנה,מרכיב ) 2 וורמוט דריי

דאקירי תות

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,שלושה תותים. כוס: קוקטייל קישוט: תות, מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

אננס על וניל

מרכיבים: 30 סטולי וניל, 20 מונין וניל, 60 מיץ אננס,שתי טיפות ליקר שמבורד. אופן ההכנה: לנער את המרכיבים בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני, לאחר מכן למזוג שני טיפות ליקר שמבורד ליצירת שני שכבות ולהגיש .

ג`ין פיז

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 1 חמוץ מתוק וסודה עד לסוף הכוס. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס אולדפאשן עם קרח.

ביי בריז

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , תוספת מיץ אננס כמעט עד לסוף הכוס , 2 מיץ קרנברי ( חמוציות) כוס: הי – בול קישוט: פלח אננס ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי בול עם קרח. (ניתן להחליף את המיץ אננס במיץ אשכוליות ואז יקרא הקוקטייל סי בריז) שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

שקיעה

מרכיבים: שמנת,אמרולה,קלואה,בייניגר כוס: מרטיני קישוט: אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

קייפ קוד

מרכיבים: 1/2 1 וודקה ולמלא במיץ קרנברי עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

כצליטון

מרכיבים: בנדיקטין באד אפל וליים גוס כוס: צלחת מרק קישוט: דובדבן אופן ההכנה: אחד וחצי בנדי אחד וחצי באד אפל ו2 לימון גוס עירבוב בשיק והגשה על צלחת מרק עם דודבן וקשים חובה . עדיף להגיש לזוג או יותר

קוברה

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טקילה , למלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

ביצ'יקלטה

מרכיבים: 60 קמפרי, 20 סאוור ושני מנות וחצי של שמפניה טובה. אופן ההכנה: מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח, מוזגים לכוס הייבול וסוגרים בשמפנייה. ניתן לקשט בזילוף לימון.

טקילה סנרייז

מרכיבים: ½ 1 טקילה , תוספת מיץ תפוזים כמעט עד סוף הכוס , ½ גרנדין ( באיטיות) כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.