בים - תוצאות חיפוש

גראסהופר

גראסהופר הוא קוקטייל שמנת מתוק, בטעם מנטה. מקור השם, אשר פירושו "חרגול", בצבע הירוק של המשקה - כצבעו של החרגול. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים לשייקר מלא בקרח, ניעור השייקר וסינון לכוס מרטיני מקוררת.

קנטאקי סטריפ

רצועות פילה עוף ובצל בתיבולנו על הפלנצ'ה, המוגשות במיני בגט בליווי ירקות ורטבים.   העמדה מעוצבת ומאובזרת ברמה הגבוהה ביותר. המנה מוגשת עם ירקות: חסה, עגבנייה, בצל סגול, בצל מטוגן ומלפפון חמוץ. ובליווי רטבים: צ'ימיצ'ורי, טחינה, שום, אלף האיים, קטשופ, מיונז, חרדל, צ'ילי חריף וצ'ילי מתוק. בתוספת צ'יפס לצד המנה.

טקילה סנרייז

מרכיבים: ½ 1 טקילה , תוספת מיץ תפוזים כמעט עד סוף הכוס , ½ גרנדין ( באיטיות) כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

רד מרטיני

מרכיבים: אחד וחצי מרטיני ביאנקו אחד מיץ ליים אחד מי סוכר רבע גרנדין כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מערבבים הכול בשייקר ומוזגים

AMARO DOLCE

30 וודקה קרנברי, 15 שנפס תות, 30 קמפרי, 15 מיץ לימון סחוט, 15 תרכיז סוכר, כפית סורבה פסיפלורה/30 סירופ פסיפלורה, וחצי לימון חתוך לקוביות. מועכים את הלימון בכוס אולדפאשן,מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הקמפרי. ממלאים את הכוס בקרח כתוש ומוסיפים את הקמפרי. אפרטיף מומלץ בטעמה של האשכולית האדומה בשילוב של מתיקות, מרירות וחשק לעוד.

פילדלפיה סטריפ

רצועות אנטריקוט ובצל על הפלנצ'ה, המוגשות במיני בגט ולצד ירקות ורטבים.   העמדה מעוצבת ומאובזרת ברמה הגבוהה ביותר. המנה מוגשת עם ירקות: חסה, עגבנייה, בצל סגול, בצל מטוגן ומלפפון חמוץ. ולצד רטבים: צ'ימיצ'ורי, קטשופ, מיונז, חרדל, שום, אלף האיים, טחינה, צ'ילי חריף וצ'ילי מתוק. בתוספת צ'יפס לצד המנה.

פיזנג חלב

מרכיבים: 2 פיזנג ( מסוג טוב ) ולמלא בחלב עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

כוסית אולטמטיבי

מרכיבים: מונין וניל (או פסיפלורה) וודקה פידג‘ קרנברי כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימונים עם כפית סוכר או שקית סוכר (בכוונה לא סאוור) מנה וודקה חצי מנה פידג‘ בשביל הטעם ולמלא בקרנברי לבחורות בלבד

לונג ביץ טי

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טריפל סק, 1 חמוץ מתוק ולמלא במיץ קרנברי עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

COOL-SHOCK

45 רום - האונה קלאב 30 אפטר שוק קינמון 8 עלי נענע 30גרנדין מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר חשמלי עם קרח עד לקבלת מרקם חלק ומוזגים לכוס קוקטייל הקוקטייל בטעם חזק של קינמון המשלב טעמי נענע רעננים. קייצי ונפלא לכל שעות היום.

VANILA COCONUT SOUR

45 וודקה אבסולוט וניל, 25 סירופ קוקוס- מונין, 45 חלב קוקוס, שלושת רבעי לימון חתוך לקוביות מועכים את קוביות הלימון בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, מנערים היטב ומוזגים את תכולת השייקר לכוס אולדפאשן. קוקטייל מפתיע בטעמי לימון חלביים, המשלב תמציות וניל.

page-AJ

25 וודקה סמירנוף תפוח 25 ליקר תאנים פיג'לינג 25 ליקר מלון מידורי 30 מיץ אשכוליות סחוט מנערים היטב את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. קוקטייל פירות המשלב טעמים מתוקים של תפוח, מלון ותאנים המאוזן ע"י מרירות האשכוליות.