בים - תוצאות חיפוש

BEER AND PASSION

המרכיבים: בקבוק בירה בהירה (קרלסברג, סטלה, סטארופראמן, סאן מיגל ודומיהן) או כל בירה אחרת 15 מ"ל סירופ בטעם פסיפלורה של מונין. אופן ההכנה: מוזגים לכוס בירה את הבירה בתחילה על הדופן ולקראת הסוף למרכז כדי ליצור head כמו שצריך. מוסיפים את המונין ומערבבים עם מקל ערבוב פעמיים שלוש בלבד כדי לא לתת לגזים אפשרות לברוח.

שוקולד חם וברנדי

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כוסות חלב תנובה 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן 2 מכלי שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן 1/2 כוס ליקר קקאו 1/2 כוס ברנדי אופן ההכנה 1. שמים בסיר שוקולד חלב ושני סוגי השמנת ממיסים על להבה נמוכה, טורפים היטב לבל יווצרו גושים. מסירים מהאש מוסיפים ליקר קקאו וברנדי ומערבבים. 2. מוזגים לכוסיות קטנות מגישים עם עוגיות פריכות.

B-52

מרכיבים: 1/3 קלואה , 1/3 בייליז , 1/3 קואנטרו. כוס: שאט קישוט: אופן ההכנה: אין לשנות את סדר המרכיבים. שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.

בננה בנצ`י

מרכיבים: 1/2 1 ליקר בננה , 1/2 1 ליקר קקאו ללבן , 1/2 1 חצי חצי . כוס: מרטיני קישוט: פלח בננה אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.