בר - תוצאות חיפוש

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)

סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)מרכיבים: 1/2 1 וודקה ותוספת מיץ תפוזים עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

ביי בריז

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , תוספת מיץ אננס כמעט עד לסוף הכוס , 2 מיץ קרנברי ( חמוציות) כוס: הי – בול קישוט: פלח אננס ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי בול עם קרח. (ניתן להחליף את המיץ אננס במיץ אשכוליות ואז יקרא הקוקטייל סי בריז) שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קוברה

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טקילה , למלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

שוקולד חם וברנדי

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כוסות חלב תנובה 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן 2 מכלי שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן 1/2 כוס ליקר קקאו 1/2 כוס ברנדי אופן ההכנה 1. שמים בסיר שוקולד חלב ושני סוגי השמנת ממיסים על להבה נמוכה, טורפים היטב לבל יווצרו גושים. מסירים מהאש מוסיפים ליקר קקאו וברנדי ומערבבים. 2. מוזגים לכוסיות קטנות מגישים עם עוגיות פריכות.

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

דלתון קברנה סובנייון - מבצע 2 יח' 100 ש"ח

יקב דלתון - כשר. יין ישראלי הנותן תמורה מצויינת למחיר. יין עשיר, כהה ומאוזן היטב. בעל אפיונים ברורים של ענב הקברנה סובניון, ניחוחות של מנטה ופירות יער כגון: דומדמניות ופטל בר, בשילוב מורכבות מתהליך התיישנות ארוכה בחבית אלון, טעמים קלויים וניחוח וניל.

באקרדי בריזר - BACARDI BREEZER

בקארדי בריזר (או בריזר בקיצור; במקור: Bacardi Breezer) הוא משקה מבוסס רום אלכוהולי מוגז המכיל 4% אלכוהול (5% בקנדה ובאוסטרליה). המשקה מיוצר על ידי חברת בקארדי העולמית במבחר טעמים מתוקים כלימונדה, לימון, אננס, תפוח, אשכולית, ליים, תפוז, אבטיח וחמוציות. המשקה מיועד בעיקר לקהל הצעיר מבין שותי האלכוהול, עם אחוז אלכוהול נמוך מאוד יחסית (כמחצית מכמות האלכוהול של בירה ממוצעת). המשקה לא צבר פופולריות רבה...

קווארבו סילבר - JOSE CUERVO SILVER

קוארבו קרוי על שמו של חוזה קוארבו שהיה יצרן הטקילה הראשון בעולם. עד היום מייצרת מזקקת "לה רוחניה" שנפתחה על ידיו, טקילה "קוארבו" משובח. חלק מקמפיין ה"קוארבו" נועד להעלאת המודעות למושג upper"" לשתייה אלכוהולית שתפקידה להעלות את מצב הרוח והאנרגיות