הכל - תוצאות חיפוש

קוואנטרו - COINTREAU

בשנת 1849 שני אחים, שניהם קונדיטורים מפורסמים , אדולף ואדוארד-ז'אן קואנטרו (Cointreau), הקימו מזקקה בעיירה אנג'רס (Angers) באזור אנז'ו (אזור עמק הלואר) בצרפת. הם ייצרו ליקר תוך שימוש בפירות האזור. ב- 1875 אדוארד קואנטרו, בנו של אדוארד-ז'אן, ייצר ליקר ייחודי בטעמים מרירים-מתוקים מקליפות תפוזים, מסוגים שונים של תפוזים, אותם ייבש בשמש. לליקר קרא קואנטרו. הליקר שהתקבל היה צלול...

אבסולוט - ABSOLUT

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

בלק אנד וויט - BLACK & WHITE

בלנדד וויסקי המיוצר משנת 1884 על ידי חברת ג'יימס ביוקנן — בלנדר וסוחר וויסקי מלונדון. תוך שנה הוויסקי נחל הצלחה ואף זכה בחוזה הספקה לבית הנבחרים. בכך היתה החברה שחקנית חשובה בהחדרת הבלנדד וויסקי לשוק האנגלי. ג'יימס ביוקנן עצמו היה ידוע כחובב חיות מושבע ובאחת הפעמים בהן ביקר באזור ההיילנדס החליט לצרף לשם הוויסקי וללוגו שלו שני כלבי טרייר סקוטיים, אחד שחור והשני לבן מצפון ההיילנדס. אלו...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

איך לבחור את שירותי הבר לאירוע שלכם?

אירוע דורש הפקה ותכנון מוקדם כדי שהכל ידפוק כמו שצריך ולא יחסר דבר, שירותי בר באירועים הם אחד הדברים החשובים לצד האוכל כמובן, ולבר המשקאות יש נוכחות מרשימה ודומיננטית בכל אירוע כאשר האורחים חגים סביבו ונהנים מכל לגימה.