יינות - תוצאות חיפוש

קאזה די לואיג'י מרלו / קברנה / שרדונה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

למברוסקו - LAMBRUSCO

Lambrusco הוא זן ענבים איטלקי, שנתן את שמו ליין מוגז בשיטה טבעית, עדין מאוד, שהאיטלקים מכנים "פריזנטה", כלומר מבעבע עדין. הוא מאוד פופולרי באיטליה - וכדאי לכם לנסות אותו גם כאן. יין מבעבע ב"שיטה טבעית" אומר שהבועות שביין נוצרות על ידי תסיסה של שמרים, ולא על ידי דחיסה של גז (כמו במשקאות קלים, למשל). גודל הבועות בלמברסקו קטן יותר מזה של יינות מבעבעים בשיטת שמפן. ההבדל הוא בכך שהתסיסה בשמפן היא...

קאזה די לואיג'י ריזלינג - מבצע 4 יח' ב- 100 ש"ח

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

קאזה די לואיג'י קברנה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

תבור סדרת אדמה גוורצטרמיניר - TAVOR ADAMA

יקב תבור הוקם בשנת 1999 על ידי ארבע משפחות כורמים מכפר תבור ובבעלותו כרמי ענבים באזור כפר תבור, הגליל העליון ורמת הגולן. היקב שוכן בכפר תבור ומייצר מיליון בקבוקים בשנה בארבע סדרות ברמות מחיר שונות. בשנת 2010 הרחיב היקב את קטגוריית היינות המבעבעים שלו ובמרץ 2011 השיק היקב שפה חדשה למותג כמו גם סדרת יינות חדשה המיועדת למסעדות בלבד. יינן היקב הוא אריה נשר. לאריה שנים ארוכות של ניסיון והוא מהייננים...

גלן פידיך 15 שנה - GLENFIDDICH 15

גלן פידיך 15 סולרה ריזרב - Glenfiddich Solera Reserve 15 Year Old הסולרה ריזרב הוא, לעניות דעתי, אחד ממותגי הוויסקי מאלט הטובים שיש. שיטת הסולרה מוכרת יותר כשיטת היישון של יינות השרי המפורסמים מספרד, והקישור לגלן פידיך הוא מפתיע: הפידיך סולרה ריזרב מיושן תחילה בחביות שרי, דהיינו חביות עץ אלון שבעבר יושנו בהן יינות שרי. לאחר מכן, מיושן הוויסקי בחביות בורבון, דהיינו חביות שיושן בהן קודם לכן וויסקי...

מידורי - MIDORI

ליקר מלון המיוצר בצרפת ומכיל 20% אלכוהול. המידורי הראשון יוצר ביפן בשנת 1964, אך היה מעט שונה מזה שאנו מכירים היום. בשנים אלו, עמל המפעל על שיפורו של המוצר והתאמתו לשוק העולמי. ב-1971 ערך איגוד הברמנים הבינלאומי את התחרות הקוקטיילים השנתית שלו בטוקיו. בזמן שהותם של המארגנים ביפן, נערך להם סיור במפעל חברת סנטורי. תוך כדי הסיור משך את תשומת ליבם ליקר חדש בפיתוח, שהיה ירוק עז ובטעם מלון שלא נראה...