לימון - תוצאות חיפוש

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

AMARO DOLCE

30 וודקה קרנברי, 15 שנפס תות, 30 קמפרי, 15 מיץ לימון סחוט, 15 תרכיז סוכר, כפית סורבה פסיפלורה/30 סירופ פסיפלורה, וחצי לימון חתוך לקוביות. מועכים את הלימון בכוס אולדפאשן,מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הקמפרי. ממלאים את הכוס בקרח כתוש ומוסיפים את הקמפרי. אפרטיף מומלץ בטעמה של האשכולית האדומה בשילוב של מתיקות, מרירות וחשק לעוד.

DEAR JACK

45 וויסקי ג'ק דניאלס, 30 מיץ לימון סחוט, 15 תרכיז סוכר, 30 מיץ תפוזים סחוט, 25 סירופ מייפל. מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם מלאה בקרח.

Denzel Coke

מרכיבים: 2 קפטן מורגן ספייס 0.5 אמרטו 0.5 מונין קינמון 0.5 מיץ ליים קולה עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: ישירות לכוס עם כרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית

THE FORBIDDEN FRUIT

45 ג'ין גורדונס 30 מיץ לימון סחוט 30 תרכיז סוכר שני כפות פירות יער 45 בירה גולדסטאר מועכים את פירות היער בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הבירה, עם קרח כתוש, מנערים היטב. מוזגים לכוס פילזנר ומוסיפים את הבירה.

VANILA COCONUT SOUR

45 וודקה אבסולוט וניל, 25 סירופ קוקוס- מונין, 45 חלב קוקוס, שלושת רבעי לימון חתוך לקוביות מועכים את קוביות הלימון בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, מנערים היטב ומוזגים את תכולת השייקר לכוס אולדפאשן. קוקטייל מפתיע בטעמי לימון חלביים, המשלב תמציות וניל.

אמארו רמזוטי - AMAERO RAMAZZOTTI

אאוסנו רמזוטי, "רופא עשבוני", רקח בשנת 1815 את המשקה הזה, שנקרא עד היום על שמו. בין 33 המרכיבים העשבוניים השונים שלו, אפשר למצוא רוברב, קינמון, שורש גנציאן וקליפה מתפוזים מרים. הייצור כיום נעשה בדיוק לפי אותה נוסחה של סניור רמזוטי וההבדל היחיד הוא בכמויות: כיום, בשילטת פרנו-ריקאר, רמזוטי הוא אחד מהמשקאות ששייכים למועדון המליון היוקרתי. זהו המועדון של המותגים שמוכרים למעלה ממליון ארגזים של משקה...

אמרטו סאוור

מרכיבים: 1 וחצי אמרטו 1 וחצי חמוץ מתוק כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימון בתוך הכוס.. מוזגים לתוך שייקר עם קרח את המרכיבים מנערים.. ומגישים

באקרדי בריזר - BACARDI BREEZER

בקארדי בריזר (או בריזר בקיצור; במקור: Bacardi Breezer) הוא משקה מבוסס רום אלכוהולי מוגז המכיל 4% אלכוהול (5% בקנדה ובאוסטרליה). המשקה מיוצר על ידי חברת בקארדי העולמית במבחר טעמים מתוקים כלימונדה, לימון, אננס, תפוח, אשכולית, ליים, תפוז, אבטיח וחמוציות. המשקה מיועד בעיקר לקהל הצעיר מבין שותי האלכוהול, עם אחוז אלכוהול נמוך מאוד יחסית (כמחצית מכמות האלכוהול של בירה ממוצעת). המשקה לא צבר פופולריות רבה...

ביצ'יקלטה

מרכיבים: 60 קמפרי, 20 סאוור ושני מנות וחצי של שמפניה טובה. אופן ההכנה: מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח, מוזגים לכוס הייבול וסוגרים בשמפנייה. ניתן לקשט בזילוף לימון.

בלאדי מרי

מרכיבים: 1/2 1 וודקה, מיץ עגבניות כמעט עד לסוף הכוס ואז להוסיף קורט מלח , פלפל זילוף אנגוסטורה וטבסקו . כוס: הי – בול קישוט: מקל סלרי ופלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.