לימון - תוצאות חיפוש

רוב רוי

מרכיבים: 3/4 1 וויסקי סקוטי , 3/4 וורמוט אדום . כוס: מרטיני קישוט: דובדבן ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם...

גימלט / וודקה גימלט

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין או וודקה , 1 מיץ ליים כוס: מרטיני קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני.

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

לונג איילנד אייס טי

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין . כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן. אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב...

סן פרנסיסקו

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין. כוס: קוקטייל קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן. אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב...

אמרטו סאוור

מרכיבים: 1 וחצי אמרטו 1 וחצי חמוץ מתוק כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימון בתוך הכוס.. מוזגים לתוך שייקר עם קרח את המרכיבים מנערים.. ומגישים

צוואר סוס

מרכיבים: 2 וויסקי סקוטי , תוספת ג`ינג`ר אייל עד לסוף הכוס וזילוף אנגוסטורה. כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ופלח לימון אופן ההכנה: ללא שייקר

מידורי סאוור

מרכיבים: 1/2 1 מידורי, 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח

פיג`לינג סאוור

מרכיבים: 1/2 1 פיג`לינג, 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח

בלאדי מרי

מרכיבים: 1/2 1 וודקה, מיץ עגבניות כמעט עד לסוף הכוס ואז להוסיף קורט מלח , פלפל זילוף אנגוסטורה וטבסקו . כוס: הי – בול קישוט: מקל סלרי ופלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

מרטיני יבש

מרכיבים: 2/3 1 ג‘ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...