מי - תוצאות חיפוש

הוריקן

מרכיבים 60 מל רום לבן 60 מל רום כהה 60 מיץ טרופי (פסיפלורה, תות, מנגו וכו) 30 מיץ תפוזים 15 מל ליים 1 כף מי סוכר 1 כף גרנדין אופן הכנה לערבב את כל המרכיבים ךתוך שייקר עם קרח. אופן הגשה למזוג לתוך כוס קוקטייל ולקשט בתפוז ודובדבן.

פינה קולדה קפואה

כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: ערבב בבלנדר בתוספת קרח כתוש ומזוג מרכיבים: 1 פינה קולדה ( *מנה,מרכיב ) 1 מליבו 1/2 ל' בננה מעט אננס 3 חלב

פינקולדה

פינה קולדה (Piña Colada), בספרדית מבוטא: "פִּינִיָה קולָדָה", הוא משקה אלכוהולי מסוג קוקטייל, המוגש בדרך כלל קפוא. זהו משקה מתוק. המרכיב העיקרי בו הוא רום, ונוספים אליו חלב קוקוס, וכן מיץ אננס טבעי, שעורבבו עם קרח. מקובל להגישו קר מאוד, עם קוביות קרח, כשהוא מקושט באננס או בדובדבנים. מרכיבים רום, חלב קוקוס, מיץ אננס וקרח אופן הכנה ערבוב כוס גביע

גראפה- GRAPPA

גראפה הינו מין ברנדי המיוצר מגפת ענבים. הגראפה מכיל בין 40 ל-60 אחוזי אלכוהול והוא מיוצר מזיקוק פסולת הענבים שכבר נסחטה לשם יצירת היין. גראפה מיוצר בחבל בורגון, בצרפת, ביקבים של נואי-סן-ז'ורז', רומאנה קונטי, שמברטין וההוספיס דה בון.

בלאדי מרי

מרכיבים: 1/2 1 וודקה, מיץ עגבניות כמעט עד לסוף הכוס ואז להוסיף קורט מלח , פלפל זילוף אנגוסטורה וטבסקו . כוס: הי – בול קישוט: מקל סלרי ופלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קיר רויאל

בצרפת נהוג לשתות משקה זה כאפריטיף. מקורו של המשקה בבורגונדי והוא קרוי על שם פליקס קיר (1876 - 1968), ראש העיר של דיז'ון שבבורגונדי, אשר הגיש את המשקה לאורחים רשמיים שביקרו בעירו, והפך את המשקה לפופולרי. המשקה שילב את שני התוצרים העיקריים של האזור - היין וליקר הקרם דה קסיס העשוי מאוכמניות (או לעתים גם מאפרסקים). מרכיבים יין לבן וקרם דה קסיס אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס גביע שמפניה...

בחיטו

הבחיטו הוא כמו המוחיטו גם בהכנה רק שטעמו הוא יותר פירותי ומעודן. 40 מ"ל בחרובקה 10 מ"ל ליים 10 מ"ל אמרטו 50 מ"ל מיץ דובדבנים 10 מ"ל מי סוכר 10 עלי נענע

מדרס

מרכיבים: 1/2 1 וודקה ואז תוספת שווה עד לסוף הכוס של מיץ קרנברי ומיץ תפוזים . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

אדם וחוה

כוס: שמפנייה סוג: מקומי אופן ההכנה: שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס מרכיבים: 1/2 רום ( *מנה,מרכיב ) 1/2 גראנדין 1/3 ל' בננה 1 פינה קולדה 2 שמנת / חלב

אננס על וניל

מרכיבים: 30 סטולי וניל, 20 מונין וניל, 60 מיץ אננס,שתי טיפות ליקר שמבורד. אופן ההכנה: לנער את המרכיבים בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני, לאחר מכן למזוג שני טיפות ליקר שמבורד ליצירת שני שכבות ולהגיש .

ג'ין מהו??

ג'ין (אנגלית: Gin) הוא משקה אלכוהולי חסר צבע ממשפחת המשקאות הלבנים המופק באמצעות התססה וזיקוק של דגנים. אין יודעים בוודאות מי יצר לראשונה את הג'ין (בדומה למרבית המשקאות האלכוהוליים), אך יש המשערים כי נוצר לראשונה על ידי הרופא והמדען (כימאי, פיזיולוג ואנטומאי) פרנציסקוס סילביוס מהולנד. הג'ין הוא פיתוח של משקה ההולנדי עתיק יומין בשם "חנייבר" או "ינייבר" (ערער), אשר טעמו העיקרי הוא כטעם...

דאקירי תות

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,שלושה תותים. כוס: קוקטייל קישוט: תות, מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר