מי - תוצאות חיפוש

רוזה לורה

מרכיבים: 1.5 וודקה, 1 מידורי, למלא עד הסוף במיץ פסיפלורה ולהוסיף 0.5 גרנדין כוס: הי – בול קישוט: פלח פסיפלורה אופן ההכנה: להכניס את כל המרכיבים ביחד לשייקר ולהגיש בכוס עם הי-בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

בלאק פיג‘

מרכיבים: 1 אפטרשוק שחור 1 פיג‘ רדבול עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: אופן ההכנה: קרח כתוש שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

השכרות מהי למעשה??

המבדיל משקאות המכילים אלכוהול משאר המשקאות הוא, שהם משכרים, כלומר, גורמים לשינויים במצב הרוח וההתנהגות של האדם מבחינה פיזיולוגית. שתיית אלכוהול גורמת להעלאה במצב רוח, השתחררות מלחצים נפשיים, הרגשה של קלילות, קלות ראש וערפול חושים, עלייה בביטחון העצמי, שחרור וירידה בעכבות ולהרגשה כללית נינוחה של רצון לשמוח ולחגוג. שתייה רבה עלולה להביא את האדם לידי השתטות והתנהגות פרועה; שתייה מוגזמת עלולה לגרום...

נזקי האלכוהול כיצד הם משפיעים עלינו??

לצד אופייה החגיגי, יש גם חסרונות לשתיית משקאות חריפים, בתחום החברתי, בתחום הנפשי ובתחום הבריאותי. שתיית משקאות חריפים במינון נמוך אינה מזיקה, ואף מומלץ לשתות כוסית אחת ביום של יין אדום. אף-על-פי-כן, שתייה מופרזת עלולה לגרום לנזקים רבים.

DEAR JACK

45 וויסקי ג'ק דניאלס, 30 מיץ לימון סחוט, 15 תרכיז סוכר, 30 מיץ תפוזים סחוט, 25 סירופ מייפל. מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם מלאה בקרח.

וו וו - WOO WOO

כוס: שוט צורת הכנה: ניעור בשייקר המרכיבים הדרושים הם: · 1 מנה של וודקה · ½ מנה של שנפס אפרסק · 1 מנה של מיץ קרנברי אופן הכנה: מוזגים את כל המרכיבים לתוך שייקר עם קרח, מנערים מספר פעמים ומוזגים לתוך כוסות שט.

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

DEEP LOVE

45 ליקר רמזוטי, 15 ליקר תפוזים - גרנד מרנייה צהוב, 30 מיץ תפוזים סחוט, 30 בירה מאלט סטאר, 10 מונין פירות יער. מנערים היטב את על המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

ההיסטוריה של הבירה...

הבירות הראשונות יוצרו לפני אלפי שנים. ישנן השערות שהבירות הראשונות יוצרו בטעות, כאשר דגנים שהושארו באיחסון הפכו לבליל דייסתי. אחד המקורות הראשונים נמצא בתנ"ך, כאשר בסיפור יוסף מסופר על כליאתו של שר המשקים של מלך מצרים (בראשית מ') - כנראה מי שהיה אחראי על מבשלות הבירה והיינות של המלך. בממצאים מן האלף הרביעי לפני הספירה מוזכרים 15 סוגי בירה שונים. בארצות מסוימות הבירה אף הוצעה כמנחה לאלים...

THE RIGHT CHOICE

45 וודקה סטולי קינמון, 30 שנאפס תפוח באד אפל. מערבבים אצ שני המרכיבים בשייקר בעזרת כפית עירבוב למשך 10 שניות ומסננים מיד לכוס מרטיני מקוררת.

SPICY ONE

50 מ"ל ג'וני ווקר רד לייבל 20 מ"ל מונין ספייסי 80 מ"ל מיץ תפוחים צלול מנערים הכל בשייקר עם קרח, ומוזגים לכוס וויסקי על קרח חדש.

PASSION BEER

45 וודקה סמירנוף, 30 מאטיני ביטר, 30 מיץ תפוזים סחוט, שני כפות מחית פסיפלורה, 30 סירופ מונין פסיפלורה, 60 בירה גולדסטאר. מערבלים את כל המרכיבים בלנדר חשמלי עם קרח למרקם אחיד, ומוזגים לכוס פילזנר.