מי - תוצאות חיפוש

BEER AND PASSION

המרכיבים: בקבוק בירה בהירה (קרלסברג, סטלה, סטארופראמן, סאן מיגל ודומיהן) או כל בירה אחרת 15 מ"ל סירופ בטעם פסיפלורה של מונין. אופן ההכנה: מוזגים לכוס בירה את הבירה בתחילה על הדופן ולקראת הסוף למרכז כדי ליצור head כמו שצריך. מוסיפים את המונין ומערבבים עם מקל ערבוב פעמיים שלוש בלבד כדי לא לתת לגזים אפשרות לברוח.

שוקולד חם וברנדי

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כוסות חלב תנובה 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן 2 מכלי שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן 1/2 כוס ליקר קקאו 1/2 כוס ברנדי אופן ההכנה 1. שמים בסיר שוקולד חלב ושני סוגי השמנת ממיסים על להבה נמוכה, טורפים היטב לבל יווצרו גושים. מסירים מהאש מוסיפים ליקר קקאו וברנדי ומערבבים. 2. מוזגים לכוסיות קטנות מגישים עם עוגיות פריכות.

סיידר תפוחים, רום וקינמון...

2 כוסות תרכיז תפוחים 21/2 ליטר מים 2 מקלות קינמון 2 תפוח עץ גרנד 3/4 כוס רום אופן ההכנה 1. מוציאים את הליבה מתפוחי העץ וחותכים לפלחים דקים. 2. מניחים בסיר את פלחי התפוח והקינמון ומוסיפים את תרכיז התפוחים . 3. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה . 4. מוסיפים את הרום. 5. להגשה: יוצקים לכוסות ומוסיפים מעט מפלחי התפוח לכל כוס .

"ציטוטי אלכוהול" – מבירה עד יין ומה שביניהם...

כל המשפטים החכמים והמפורסמים שנאמרו על האלכוהול ידידינו. אגדנו כאן את כולם להנאתכם...