משקה - תוצאות חיפוש

אפטר שוק הדרים - AFTER SHOCK

הלא הוא האפטרשוק.האפטרשוק המקורי הנו ליקר קינמון המיוצר בארה"ב ומכיל 40% אלכוהול. ייחודיותו של משקה זה הנה שלאחר לגימתו נוצרת הרגשת חום רב בגרון ולאחר נשימה קלה הרגשת קור רב בגרון, ומכאן שמו – "אפטר שוק". צבעו אדום, וגם אותו נשתה קפוא ובלגימה אחת. בנוסף, ישנם עוד 2 טעמים למשקה זה – הכחול בטעם הדרים והירוק בטעם מנטה, אולם הקינמון הוא המומלץ, וגם המפורסם והנפוץ יותר.

אקס אל - XL

משקאות האנרגיה הם אחד משחקני החיזוק החדשים יחסית בתחום המשקאות הנלווים לאלכוהול. סקר הרגלי שתייה מראה שהמשקה הפופולרי ביותר בברים בשנתיים האחרונות הוא וודקה-רד בול. על אף שמם הדינמי משקאות האנרגיה לא שייכים דווקא לספורט, אלא לתחום חיי הלילה. רוב המשקאות מתבססים על מנגנון המרצה על ידי שימוש בחומרים כימיים שמשפיעים על מערכת העצבים, על המערכת ההורמונלית, על הלב ועל המוח. המשקאות מורכבים מכמה חומרים...

רד בול - RED BULL

רד בול הינו משקה אנרגיה הראשון שלמעשה יצא לשוק האלכוהול. מקורו באוסטרליה ועם השנים נהפך להיות מותג המייצג את משקאות האנרגיה בפני עצמו. השילוב המוכר לנו בארצנו הוא "הוודקה רד בול" שלמעשה זהו המשקה הנמכר ביותר היום בפאבים,מועודונים,מסיבות וכו' לפי מחקרים מספרים לנו כי רמת הקופאין שברד בול שווה בערכה לארבע מנות של אספרסו ולכן הרד בול ממריץ ומעיר.

קרנרג'י - CRANERGY

למשקה מבית אושן ספריי, קוראים קרנרג'י (CRANERGY). יש בו שלושה מקורות קפאין: פולי קפה, תה ירוק וגווארנה, הוא מומתק בסטיביה, וטעמו חמצמץ ועדין. מזכיר שילוב של מיץ חמוציות עם נגיעה של משקה אנרגיה. כמובן שמה שמייחד משקה זה מול משקאות האנרגיה המתחרים, שהוא מיוצר מרכיבים טבעיים בלבד ואינו מכיל קפאין "סינטטי " כמו בשאר משקאות האנרגיה. החברה שמשווקת את המשקה הזה היא "החברה המרכזית להפצת משקאות" (...

נקטר חמוציות - CRANBERRY NECTAR

נקטר חמוציות הינו תוספת משקה מעולה לכוס הוודקה שלכם, מרענן, קייצי ואפילו בריא. ישנם מחקרים שטוענים ששתיית נקטר חמוציות יעילה ועוזרת במניעה של דלקת דרכי השתן. כמו כן הפך המשקה לתחליף " משקה האנרגיה " והחזיר את הקוקטייל הקלאסי וודקה חמוציות.( המלצה שלנו להוסיף מעט ספרייט בסוף ) המשקה מכיל 30% של פרי טבעי ומיוצר ע"י חברת פרי יניב הנמצאת במושב דבורה. תכולתו היא 1.5 ליטר והוא אינו מכיל שומן רווי, שומן...

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...

דובונה - DUBONNET

דובונה (Dubonnet) הוא אפריטיף צרפתי מבוסס יין המיוצר החל משנת 1846. דובונה אינו וורמוט, כפי שנהוג לחשוב, שכן, צמח הלענה אינו בין מרכיביו. דובונה מיוצר ב-2 גרסאות: רוג' (Rouge) - משקה בצבע אדום עז, המופק מתערובת יינות אדומים ולבנים. זוהי הגרסה הפופולארית ביותר. דובונה בלאנק (Blanc) - גירסה פחות פופולארית, המופקת מתערובת יינות לבנים.

ג'וני ווקר רד לייבל - JOHNNIE WALKER

ג'וני ווקר הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי), במקור נקרא הוויסקי "ווקר'ס קילמרנוק ויסקי" (Walker's Kilmarnock Whiskey) ויוצר על ידי ג'ון (ג'וני) ווקר, זבן מקומי בעיר איירשייר שבסקוטלנד. הוא נהג למכור את הטובין במכולת הפרטית שהחזיק בבעלותו. למרות זאת, מי שהפך את הוויסקי הביתי של ווקר לנפוץ כל כך היו דווקא בנו, אלכסנדר, ונכדו - אלכסנדר ווקר השני. ווקר...

הנסי - HENNESSY V.S.O.P

ההסטוריה של הנסי מתחילה בחייל הצעיר הנסי, שבסך הכל רצה לשתות קצת וויסקי. וויסקי הוא לא מצא, אבל הוא גילה את הקוניאק והתאהב. תחילתה של אגדה סיפורנו מתחיל בשנת 1720 כאשר חייל אירי בשם ריצ'רד הנסי נשלח בשרות מלך צרפת לגדות נהר השראנט בחבל קוניאק שבצרפת, כחלק ממשלחת צבאית שמטרתה היתה להגן על המלך לואי ה-15. לאחר שסיים את שרותו הצבאי, הוא קיבל את שכרו בצורת חלקת אדמה בקוניאק. הנסי, שככל האירים...

גריי גוס - GREY GOOSE

גריי גוס (Grey Goose) היא וודקה פרמיום צרפתית מהמובילות בעולם. היא מופקת משעורה המגיעה מאזור קוניאק (בו מיוצר גם משקה הקוניאק). המשקה מזוהה עם הבקבוק המיוחד שלו המכיל חלון בו נראים אגם ואווזי בר, כאשר מי האגם הם המשקה עצמו. על קידמת הבקבוק מצוירים חמישה אווזי בר שהם הסמל המסחרי של החברה. בשנת 2000 עברה החברה לידי בעלים אמריקאים. למרות זאת דגל צרפת עדיין מתנוסס על הבקבוק.

קמפרי - CAMPARI

קמפרי (באיטלקית: Campari) הוא השם המסחרי של ליקר העשוי מתערובת של עשבים, צבעו אדום וטעמו מר-מתוק. הקמפרי מיוצר במילאנו מאז שנת 1862, או אז הוכן לראשונה ב"קפה קמפרינו" בעיר. המתכון המדויק להכנת הליקר לא שונה מעולם והוא מהווה סוד משפחתי של משפחת קמפרי. לפי קבוצת קמפרי, יצרנית המשקה, משמשים בהכנתו 86 סוגים של שורשי צמחים, עשבים, תבלינים ופירות. רכיבי הליקר מרוככים במים מזוקקים ואחר כך מעורבבים...

פרנט ברנקה- FERNET BRANKA

ביטר, 40% אלכוהול. מקום הייצור: מילאנו, איטליה. רקע: החברה הוקמה בשנת 1845. עוד לפני כן, מסופר על נערה בשם מריה סקאלה שהחלה לרקוח בביתה תערובות של עשבי תיבול ולהם הייתה מוסיפה מעט אלכוהול עשוי מענבים. מאחר והמשקה שהתקבל היה מר מאוד, היא הניחה אותו להתיישן בחבית עץ אלון. מאוחר יותר, פוגשת מריה את אחד מבני משפחת ברנקה ומחליטה להינשא לו וגם, להעניק לנוזל המתיישן בחביות את שמו של חתנה ברנקה....