שוק - תוצאות חיפוש

אבסולוט זהב - ABSOULT BLING

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

סמירנוף אייס - SMIRNOFF ICE

סמירנוף אייס הוא חוויית שתייה ייחודית: משקה מרענן בטעם לימון המוגז קלות ועשוי ממותג הוודקה Smirnoff Red Label. סמירנוף אייס נהנה מהצלחה מטאורית בשווקים בהם הושק. המותג עלה מעל הציפיות וחיזק משמעותית את המותג סמירנוף. סמירנוף אייס היה לתופעה... בשנה שעברה נמכרו בעולם 230,000,000 בקבוקים! מי שותה את סמירנוף אייס? גברים הרפתקנים, בטוחים בעצמם ואחראים בני עשרים פלוס. הצרכן הטיפוסי של סמירנוף אייס...

טנקרי - TANQUERAY

צ'ארלס טנקרי החל לזקק את הג'ין שלו בפינסבורי שמצפון ללונדון כבר ב-1830, ממש בשנה שבה המציא איניס קופי האירי את שיטת הזיקוק המתמשך, שנקראת עד היום קופי סטיל או שיטת קופי. טנקרי הקפיד, כמו אלכסנדר גורדון מהגורדונ'ס ג'ין - על יצור ג'ין טהור יבש ומיוחד לאותה תקופה. לאחר כמה שנים של נסיונות מצא טנקרי את נוסחת העשבים הסודית שלו והחל ליצר ג'ין משובח. היצוא הראשון של הג'ין...

לריוס - LARIOS

ג'ין, 40% אלכוהול. מקום הייצור: מלגה, ספרד. רקע: משפחת לריוס רכשה ב 1916 את אחד היקבים המפורסמים במלגה, ספרד. ב- 1933 הרחיבה המשפחה את עסקיה והחלה לייצר ולשווק את ג'ין לריוס. תהליך הייצור: מיוצר על פי השיטה האנגלית המסורתית ותוך כדי הקפדה על שימוש בחומרי גלם טבעיים בלבד. מספר צמחים, שבניהם ערער, כוסברה, קליפות לימון ותפוז, גרניום ושקדים, מושרים במשך מספר שבועות בתוך אלכוהול טהור. לאחר...

בירה מהי??

בירה הוא שם המתאר מספר משקאות חריפים שונים המיוצרים בתהליך של תסיסה, בדרך כלל של שעורה או דגנים אחרים. תהליך ייצור הבירה (וגם של משקאות אלכוהוליים אחרים) נקרא בישול (מכאן הביטוי מבשלות בירה). בירה יוצרה לראשונה לפני 6,000 שנים לפחות, במספר תרבויות עתיקות ששכנו במזרח התיכון, כמו מצרים העתיקה ומסופוטמיה. מקור המילה בירה אינו ברור, אך ככל הנראה מקור המילה במילה הלטינית biber, משקה או שיקוי. מכיוון...

פור רוזס - FOUR ROSES

פור רוזס המזקקה הוקמה ב- 1888 על ידי פול ג'ונס. בשנות ה- 40 נקנתה על ידי הקונצרן הקנדי סיגראם. ב- 2002 נמכרה המזקקה למבשלת הענק היפנית קירין. במשך מספר שנים היה הוויסקי זמין אך ורק בשוקי אירופה ויפן, ונמכר בארצות הברית רק בקנטקי עצמה. הסיבה לכך הייתה נעוצה בעובדה שכמויות הוויסקי שהיו ביישון והתבגרות במחסני החברה לא הספיקו לכיסוי השוק האמריקאי. רק באפריל 2007 הוכנס הבורבון הזה גם לניו יורק....

סוודקה - SVEDKA

איסבקו, חברה ישראלית למשקאות בע"מ , מציגה את מותג הוודקה העולמי, "סוודקה". וודקה סוודקה מיוצרת בשוודיה, והינה וודקה חדשה יחסית בשוק הוודקות העולמי (בת 8 שנים בלבד, ובארץ 3 שנים). למרות שוודקה "סוודקה" חדשה יחסית בשוק, היא נחשבת לאחת הוודקות המובילות והאיכותיות בעולם בתחום, ואף דורגה כמותג מוביל בארצות הברית על ידי המגזין המקצועי והיוקרתי ביותר - Market Watch . בנוסף להצלחתה בכל רחבי ארצות הברית...

גינס - GUINNESS

גינס היא סוג של בירה כהה ("פורטר") המבושלת במבשלת סנט ג'יימס גייט בדבלין, אירלנד, על ידי חברת ארתור גינס הבן ושות', החל משנת 1759. כיום הבירה מבושלת גם על ידי זכיינים בארצות אחרות, אך מבקרים רבים טוענים כי במקרים אלו טעמה שונה. בירת גינס זמינה במספר סוגים : בירה גינס סטאוט מהחבית ("דראפט"). בירה גינס בבקבוק, הכוללת מנגנון פיזור גזים[1] (פטנט רשום) המדמה את טעם הבירה מהחבית. בירה גינס...

ג'יי בי - JB

וויסקי סקוטי מסוג בלנדד מבית קנוקנדו (Knockando). ההיסטוריה של הוויסקי הזה הולכת אחורה עד סוחר היין האיטלקי ג'קומו ג'וסטריני, שהגיע ללונדון ב- 1749 בעקבות אהבה לזמרת אופרה אנגליה. הוא הביא איתו מבולוניה כמה מרשמים למשקאות אלכוהוליים שונים, אותם רקח דודו, שהיה מזקק משקאות. ג'וסטריני מצא שותף שאיתו הקים עסק למסחר משקאות בלונדון, אדם בשם ג'ונסון. מאוחר יותר, בשנת 1760, הוא חזר...

אבסולוט פייטים - ABSOLUT RED

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...

תבור סדרת הר - TAVOR

סדרת "הר" היא הסדרה החברותית של יקב תבור. בסדרה זו יינות זניים אדומים ולבנים, כולם מענבים איכותיים שנבצרו מהכרמים של יקב תבור. היינות בסדרת הר משמרים את הארומות והטעמים המקוריים של הזן ממנו עשוי כל יין. כדי להעניק ליינות בשלות נוספת מיישנים אותם למשך מספר חודשים במיכלים עם לוחות עץ (Staves) המעשירים ומעדנים אותם. היינות מוכנים לשתייה עם יציאתם לשוק ומתאימים לסגנון החיים המודרני, פותחים –שותים ולא...