פרנו - תוצאות חיפוש

פרנו - PERNOD

בתחילת דרכו הופק הפרנו (PERNOD) המקורי בריכוז של 65%-75% אלכוהול והכיל מרכיב אשר גורם להזיות ששמו המדעי הוא ARTHEMISIA ABSINTHIUM. מקורו של הפרנו הוא בצרפת עשוי בעיקרו מאניס ונולד ב - 1805 . בשנת 1805 הקים HENRI-LOUIIS PERNOD את המזקקה הראשונה בצרפת לייצור פרנו. בתחילת דרכו הופק הפרנו המקורי בריכוז של 65%-75% אלכוהול והכיל מרכיב אשר גורם להזיות ששמו המדעי הוא ARTHEMISIA ABSINTHIUM. בשנת...

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

אמארו רמזוטי - AMAERO RAMAZZOTTI

אאוסנו רמזוטי, "רופא עשבוני", רקח בשנת 1815 את המשקה הזה, שנקרא עד היום על שמו. בין 33 המרכיבים העשבוניים השונים שלו, אפשר למצוא רוברב, קינמון, שורש גנציאן וקליפה מתפוזים מרים. הייצור כיום נעשה בדיוק לפי אותה נוסחה של סניור רמזוטי וההבדל היחיד הוא בכמויות: כיום, בשילטת פרנו-ריקאר, רמזוטי הוא אחד מהמשקאות ששייכים למועדון המליון היוקרתי. זהו המועדון של המותגים שמוכרים למעלה ממליון ארגזים של משקה...

לריוס - LARIOS

ג'ין, 40% אלכוהול. מקום הייצור: מלגה, ספרד. רקע: משפחת לריוס רכשה ב 1916 את אחד היקבים המפורסמים במלגה, ספרד. ב- 1933 הרחיבה המשפחה את עסקיה והחלה לייצר ולשווק את ג'ין לריוס. תהליך הייצור: מיוצר על פי השיטה האנגלית המסורתית ותוך כדי הקפדה על שימוש בחומרי גלם טבעיים בלבד. מספר צמחים, שבניהם ערער, כוסברה, קליפות לימון ותפוז, גרניום ושקדים, מושרים במשך מספר שבועות בתוך אלכוהול טהור. לאחר...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

גלן גרנט - Glen Grant

גלן גרנט הינו וויסקי סקוטי המכיל 40% אלכוהול. יוצר לראשונה בשנת 1840 ע"י האחים ג'ון וג'יימס גראנט. מסופר כי שני האחים עסקו בהברחות לפני שפנו לייצור וויסקי. הוויסקי מיוצר בסקוטלנד בעיירה בשםRothes הנמצאת לגדות נהר SPY. מיקום המזקקה נבחר בגלל חומרי הגלם האיכותיים הנמצאים באזור זה: שעורה, כבול ומים טהורים מתוקים הנובעים מסלעי האזור. גלן גראנט הוא אחד מסוגי הוויסקי הראשונים ששווקו, מחוץ...

סופר פרמיום

 וודקה - גרייגוס + וואן גוך טעמים + וואן גוך בלו + קטל וואן.  ג'ין - בומביי + גורדון.  רום -  בקארדי + קשאסה.  טקילה - קווארבו גולד.  וויסקי - גלנפידיך 12 + ג'וני בלאק לייבל + ג'וני גולד לייבל + ג'ק דניאלס.  שנאפסים  קפואים - ייגרמייסטר + פיג'לינג תאנים.  אפרטיף ודיז'סטיף - אפרול + קמפרי + מרטיני (ביאנקו ,רוסו, אקסטרה...