ליקר - תוצאות חיפוש

בנדיקטין - BENEDICTINE

בנדיקטין - ליקר על בסיס ברנדי המיוצר בצרפת מ-27 סוגי צמחים. הליקר מבוסס על אלכוהול נייטרלי שמופק מסוכר סלק, ובו מושרים עשבי התיבול השונים. כמו כן, הוא מיושן במשך מספר שנים בחביות עץ אלון. משך הכנת כל בקבוק הוא 7 שנים. ההיסטוריה של משקה הבנדיקטין החלה במהלך תקופת הרנסאנס כאשר נזיר בנדיקטיני יצר משקה המורכב מתערובת של 27 צמחים ותבלינים מארבעת קצוות העולם. המשקה הפך לפופולרי מאוד בחצר המלך ועד מהרה...

קלואה - KAHLUA

קלואה הוא ליקר קפה, שמוצאו במקסיקו. הליקר מכיל לרוב 26.5 אחוז אלכוהול והוא מופק מזן הקפה ערביקה. בקבוק הליקר חום כהה ועליו תווית צהובה וכיתוב בצבע אדום. הליקר משמש כדיז'סטיף עם או בלי קרח וכן בקוקטיילים רבים ובעיקר קוקטיילי שמנת. פולי הקפה נקראים "פולי ההר הכחול", ומקורם באפריקה.

אפטר שוק הדרים - AFTER SHOCK

הלא הוא האפטרשוק.האפטרשוק המקורי הנו ליקר קינמון המיוצר בארה"ב ומכיל 40% אלכוהול. ייחודיותו של משקה זה הנה שלאחר לגימתו נוצרת הרגשת חום רב בגרון ולאחר נשימה קלה הרגשת קור רב בגרון, ומכאן שמו – "אפטר שוק". צבעו אדום, וגם אותו נשתה קפוא ובלגימה אחת. בנוסף, ישנם עוד 2 טעמים למשקה זה – הכחול בטעם הדרים והירוק בטעם מנטה, אולם הקינמון הוא המומלץ, וגם המפורסם והנפוץ יותר.

ייגר - Jagermeister

יגרמייסטר - ליקר מתוצרת גרמניה בעל 35% אלכוהול מתבוסס על 56 מרכיבים שונים ,המקובצים מכל הקצוות , תבלינים נדירים , שורשים ארומאטיים יקרי ערך ,פירות אקזוטיים והמון המון תבלינים (שאם היינו יודעים אותם היינו עשירים עכשיו ). נוצר בשנת 1935 , 3 אנשים רק יודעים את הרצפט המקורי . ייגרמייסטר הוא ליקר בסטייל מתוק/מר שהמטרה שלו בכלל נועדה להגברת התיאבון והסדרת העיכול הדרך הכי טובה ליהנות ממש מהמשקה היא ישר...

פידג' - FIDG

פידג' תאנים הוא ליקר שעשוי מתרכיז תאנים אמיתיים ניתן להרגיש את טעם התאנים החושני והמרוכז. פידג' הינו מהווה סוג של מתחרה בפיג'לינג שכולנו מכירים וכיום הוא אחד הליקרים המובילים בברים . שותים אותו בדרך כלל נקי בצ'יסרים או שאטים. מומלץ מאוד גם לשתות אותו בתוספת של סאוור או ספרייט . טעמו הוא עדין בשל היותו יחסית עדין באחוזי האלכוהול שהם 20% אבל כך הוא נהפך להיות משקה לכולם....

פידג' טעמים - FIDG

פידג' אבטיח הוא ליקר שעשוי מתרכיז אבטיחים. טעמו הוא קיצי וכיף לשתות אותו בים כשהוא מוגש קר . פידג' הינו מהווה סוג של מתחרה בפיג'לינג שכולנו מכירים וכיום הוא אחד הליקרים המובילים בברים . שותים אותו בדרך כלל נקי בצ'יסרים או שאטים. מומלץ מאוד גם לשתות אותו בתוספת של סאוור או ספרייט. טעמו הוא עדין בשל היותו יחסית עדין באחוזי האלכוהול שהם 20% אבל כך הוא נהפך להיות משקה לכולם....

קוואנטרו - COINTREAU

בשנת 1849 שני אחים, שניהם קונדיטורים מפורסמים , אדולף ואדוארד-ז'אן קואנטרו (Cointreau), הקימו מזקקה בעיירה אנג'רס (Angers) באזור אנז'ו (אזור עמק הלואר) בצרפת. הם ייצרו ליקר תוך שימוש בפירות האזור. ב- 1875 אדוארד קואנטרו, בנו של אדוארד-ז'אן, ייצר ליקר ייחודי בטעמים מרירים-מתוקים מקליפות תפוזים, מסוגים שונים של תפוזים, אותם ייבש בשמש. לליקר קרא קואנטרו. הליקר שהתקבל היה צלול...

שמבורד - CHAMBORD

הסיפור של רויאל שמבורד מתחיל בסוף המאה ה – 17 בעמק הלואר. בשנת 1685 ביקר לואי ה-14 בשאטו שמבורד, מהטירות המפורסמות ביותר באזור. כדי להרוות את צמאונו אספו משרתיו של המלך פטל יער שחור, הנפוץ באזור, ורקחו עבורו ליקר סמיך ועשיר בטעמים. הליקר של שאטו שמבורד, הפך להיות הליקר החביב על המלך וכיאה למשקה ממעמד האריסטוקרטיה, נודע מאז בכינוי "הליקר המלכותי של צרפת". (ROYAL CHAMBORD) שמבורד ליווה את...

פסואה - PASSOA

פסואה הוא ליקר צרפתי בטעם פסיפלורה המכיל 20% אלכוהול. הפסואה מיוצר מזה 20 שנה ומגיע בבקבוק שחור. ישנן עוד 3 גרסאות של הליקר שבהן משולבים טעמי אננס,מנגו וקוקוס.

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

מאליבו - MALIBU

ליקר קוקוס מפורסם שמיוצר באיים הקריביים, הוא מבוסס על רום, חלב קוקוס וסוכר. הוא מאופיין כמשקה קיצי ומשמש כבסיס לקוקטליים רבים. הוא החל את דרכו בשנת 1980 כאשר פרץ מגבולות האיים והגיע לארצות הברית, והתפרסם בעיקר בזכות הבקבוק הלבן החלק שלו עם ציור השמש ושני עצי הדקל. ישנם ארבעה סוגים שונים של המשקה : הראשון, המפורסם בבקבוק הלבן, השני, בבקבוק צהוב בטעם אננס, השלישי, בבקבוק כתום בטעם מנגו והרביעי,...

פיג'לינג - FEIGLING

משקה חדש וצעיר אשר החל את דרכו בגרמניה בשנת 1993, הוא מורכב מוודקה איכותית בשילבו של תמציות תאנים טבעיות. משקה שמצויין לשלב אותו בקוקטיליים , הוא מכיל 20%אלכוהול ונהפך לאחד המשקאות "החזקים" בפאבים.