יבש - תוצאות חיפוש

מרטיני יבש

מרכיבים: 2/3 1 ג‘ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...

מרטיני יבש - MARTINI EXTRA DRY

מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. כאפריטיף (ששותים לפני הארוחה), הוורמוט חייב לענות על שלושה צרכים עיקריים:...

מרטיני פרפקט

מרכיבים: 3/4 1 ג`ין , 1/4 וורמוט יבש, 1/4 וורמוט אדום. כוס: מרטיני קישוט: דובדבן + זית אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...

גיבסון

מרכיבים: 2/3 1 ג`ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: בצלצלי פנינה אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

מרטיני קלאסי

מרכיבים: 1 ג`ין , 1 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

בדיקת אלכוהול - כמה מותר לשתות ולנהוג

כל מה שרציתם לדעת על שאלת מליון הדולר - כמה מותר לשתות ולנהוג ומה גזר דינו של הינשוף

יין מחומם - קוקטייל חורף

שכנינו האירופים, מעצם היותם אומות עם היסטוריה אלכוהולית מוקדמת יותר משלנו, שלא לדבר על מזג אויר מתאים, יודעים לנצל את האלכוהול בצורה מדהימה ולהתאים את אותם המרכיבים לאירועים, עונות ומצבים שונים. לדוגמא: במסעדות בספרד בקיץ תמיד יציעו סנגרייה קרירה (קוקטייל פירות על בסיס יין) ולעומת זאת בחורף, יחממו את אותו היין אם גם יתבלו אותו אחרת. רכיבים : בקבוק יין אדום יבש חם (מומלץ לחמם בסיר על אש נמוכה ללא...

מרטיני ביאנקו - MARTINI BIANCO

מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. כאפריטיף (ששותים לפני הארוחה), הוורמוט חייב לענות על שלושה צרכים עיקריים:...

מרטיני רוסו - MARTINI RUSSO

מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. כאפריטיף (ששותים לפני הארוחה), הוורמוט חייב לענות על שלושה צרכים עיקריים:...

טנקרי - TANQUERAY

צ'ארלס טנקרי החל לזקק את הג'ין שלו בפינסבורי שמצפון ללונדון כבר ב-1830, ממש בשנה שבה המציא איניס קופי האירי את שיטת הזיקוק המתמשך, שנקראת עד היום קופי סטיל או שיטת קופי. טנקרי הקפיד, כמו אלכסנדר גורדון מהגורדונ'ס ג'ין - על יצור ג'ין טהור יבש ומיוחד לאותה תקופה. לאחר כמה שנים של נסיונות מצא טנקרי את נוסחת העשבים הסודית שלו והחל ליצר ג'ין משובח. היצוא הראשון של הג'ין...

פלימות' - PLYMOUTH

לפני כשנתיים רכשה חברת "ודקה אבסולוט" 50% מחברת פלימות' ג'ין, הג'ין המקורי העתיק ביותר בעולם (מאז 1793). פלמות' ג'ין הינו קלאסיקה שכמעט נעלמה מן העולם עקב הזנחה של בעליו הקודמים. תחת הבעלות חדשה של אבסולוט, המכירות הוכפלו פי 20, וכיום הוא חזר להיות מותג הג'ין המוביל ביותר באנגליה, בדיוק כפי שהיה לפני 100 שנה. פלימות' ג'ין הוא המשקה היחיד בעולם שעדיין מזוקק במזקקה...

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...